Nu De Wereld Draait Door voorgoed van de beeldbuis is verdwenen, is duidelijk dat het programma meer kostte dan bloed, zweet en tranen. Meldde Story eerder al dat presentator Matthijs van Nieuwkerk gescheiden van zijn vrouw leeft, datzelfde geldt naar verluidt voor diens tafelheer en goede vriend Marc-Marie Huijbregts.

In navolging van zijn goede vriend en voormalig DWDD-coryfee Matthijs van Nieuwkerk leeft ook tafelheer Marc-Marie Huijbregts gescheiden van zijn partner, zo gaat het gerucht. Gaf Marc-Marie in de laatste DWDD-uitzending al een schot voor de boeg met zijn opmerking over zijn man Karim? ‘Ik moet eerlijk zeggen dat ik best een beetje labiel ben,’ zei Marc-Marie. ‘Karim is in Algerije, wat ik heel erg moeilijk vind. Het is sowieso een beetje wankel.’

Article continues after the ad

Nederlandse vrouw

Het was vrij uniek dat Marc-Marie iets losliet over zijn man en hun huwelijksproblemen. Omdat het in Algerije niet is toegestaan om homoseksueel te zijn, denken de ouders van Karim dat hij met een Nederlandse vrouw is getrouwd. Om deze reden verschijnt Marc-Marie vrijwel nooit in het openbaar met Karim. ‘Voor mij is het vervelend, maar voor Karim nog honderd keer meer,’ liet Marc-Marie in magazine l’Homo weten. Intussen is duidelijk dat Marc-Marie, als Karim terugkeert uit Algerije, niet meer met zijn man in Amsterdam zal samenwonen. Uit Story-onderzoek blijkt dat Marc-Marie vanuit de hoofdstad is teruggekeerd naar zijn geliefde Tilburg, waar hij en Karim in 2008 een woning kochten voor 750.000 euro. 

Huwelijksproblemen

In datzelfde interview vertelde Marc-Marie over zijn liefde voor Karim. ‘Ik kan me echt niet voorstellen dat ik ooit nog iemand zal treffen voor wie ik dit voel. En dat al twintig jaar, dus het klopt gewoon zó. Op dit moment is er dus dat gerucht over huwelijksproblemen tussen Marc-Marie en Karim. ‘Marc-Marie en Karim zijn al enige tijd uit elkaar,’ meldt een bron aan Story. Marc-Marie kan dat bevestigen noch ontkennen: hij was niet bereikbaar voor commentaar. 

Beeld: BrunoPress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 16 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief