Vorig jaar vertelde Jaap Jongbloed in Story tot over zijn oren verliefd te zijn op de 47-jarige Paola Goldsteen. Na bijna anderhalf jaar lijkt er aan deze relatie echter een einde te zijn gekomen. De conclusie voor de tv-presentator kan dan niet anders zijn dan dat hij in de liefde niet veel geluk heeft gehad.

Huwelijk

Jaap was 19 jaar getrouwd met Saskia en tijdens hun relatie kregen ze een zoon Kim (25) en dochters Amber (26) en Berber (19). Na de liefdesbreuk dacht Jaap nooit meer zo verliefd te kunnen worden, maar dat liep anders dan gedacht.

Nieuwe liefdes

Sterker nog, niet één vrouw veroverde zijn hart, het waren er drie! Een jaar na de scheiding ontmoette hij de klassiek geschoolde zangeres Quirine (18 jaar jonger), met wie hij zeven jaar een relatie had. Vervolgens had hij relaties met Shirley (acht jaar jonger) en Paola (vijftien jaar jonger). Inmiddels gaan de geruchten dat Jaap weer vrijgezel is, omdat hij nu geniet om alleen te zijn. 

 

Hoe zit het? Lees de details in Story. Editie 19 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders