Vorig jaar vertelde Jaap Jongbloed in Story tot over zijn oren verliefd te zijn op de 47-jarige Paola Goldsteen. Na bijna anderhalf jaar lijkt er aan deze relatie echter een einde te zijn gekomen. De conclusie voor de tv-presentator kan dan niet anders zijn dan dat hij in de liefde niet veel geluk heeft gehad.

Article continues after the ad

Huwelijk

Jaap was 19 jaar getrouwd met Saskia en tijdens hun relatie kregen ze een zoon Kim (25) en dochters Amber (26) en Berber (19). Na de liefdesbreuk dacht Jaap nooit meer zo verliefd te kunnen worden, maar dat liep anders dan gedacht.

Nieuwe liefdes

Sterker nog, niet één vrouw veroverde zijn hart, het waren er drie! Een jaar na de scheiding ontmoette hij de klassiek geschoolde zangeres Quirine (18 jaar jonger), met wie hij zeven jaar een relatie had. Vervolgens had hij relaties met Shirley (acht jaar jonger) en Paola (vijftien jaar jonger). Inmiddels gaan de geruchten dat Jaap weer vrijgezel is, omdat hij nu geniet om alleen te zijn. 

 

Hoe zit het? Lees de details in Story. Editie 19 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders