Het is nog even wachten tot Expeditie Robinson op tv komt, maar de strijd tussen de vijftien bekende kandidaten is al gestreden. Ruben Fernhout, Anouk Hoogendijk en Marieke Elsinga zijn de eerste namen die bekend zijn gemaakt. De andere kandidaten zijn nog onbekend, maar een aantal BN'ers vallen flink door de mand... 

BN'ers delen tegenwoordig hun hele leven via social media. En zo verraden ze zichzelf ook. De opnames vonden vorige maand plaats. Een aantal sterren waren in deze periode verdacht stil op social media. Na wat speurwerk via Instagram en Twitter, lijkt het er sterk op dat de onderstaande BN'ers dit jaar meedoen aan Expeditie Robinson. 

Joëlle Witschge

Het was van 4 juni tot 10 juli muisstil op het Instagram-account van de ex van Waylon. Ook volgt ze sinds kort de accounts van Ruben Fernhout, Marieke Elsinga en Shelly Sterk. Toeval bestaat niet... 

Henk Poort

Henk volgde in een keer Marieke, Roeland en Anouk; de drie kandidaten die meedoen Expeditie Robinson. 

Kaj Gorgels

De YouTuber plaatste vorige maand maar één video op zijn YouTube-account: een gesponsorde video die hij makkelijk al eerder had kunnen opnemen. Ook wordt hij gevolgd door Joëlle en Henk. 

Lil' Kleine

De rapper wordt sinds kort gevolgd door Joëlle en Kaj. Ook plaatste hij een foto op Instagram waarop hij te zien is met een kratje van een Filipijns biermerk: het land waar Expeditie Robinson is opgenomen. 

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Shelly Sterk

De presentatrice schoof een tijdje niet aan bij de desk van RTL Boulevard. Ook plaatste ze veel minder op social media in de maand juni. 

Brace

De rapper is sinds kort Instagram-vrienden met Shelly en Joëlle. 

 

Een bericht gedeeld door Brace (@brace_nl) op

Expeditie Robinson is vanaf donderdag 7 september terug op RTL 5.

Nadat pretmiljonair Johan Vlemmix vorige week toegaf dat hij interesse heeft in de aankoop van een huis náást zijn aartsrivale Patricia Paay op recreatiepark Parc Patersven, zou haar man Robbert Hinfelaar woest hebben gereageerd. Johan voelt zich zelfs bedreigd, vertelt hij Story. 

Toen Patricia Paay en haar man Robbert Hinfelaar vorige week in Story lazen dat Johan Vlemmix een woning naast die van hen op vakantiepark Parc Patersven in Wernhout wil kopen, zouden ze elkaar verbijsterd hebben aangekeken en daarna woedend hebben gereageerd. Volgens Johan pakte Robbert terstond de telefoon om hem de toegang tot hun vakantiepark te ontzeggen. ‘Ja, ik heb een flinke tirade gehad van Robbert,’ vertelt Johan aan Story. ‘Jij dit, en jij dat, schreeuwde hij door de telefoon. Waarna ik zei: Robbert, doe nou even rustig. Dat hielp niet. Als jij hier nog één keer komt... riep hij.’ Johan Vlemmix zegt het dreigement niet heel serieus te nemen, maar het was geen bijzonder prettig gesprek – zo veel is duidelijk.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Hoewel recente foto’s van Estelle Cruijff in de armen van een andere man anders doen vermoeden, is de ex-vrouw van Ruud Gullit nog altijd vrijgezel. Maar ruim vier jaar na de breuk met Badr Hari bekent Estelle dat ze best toe is aan een nieuwe liefde. Mogelijk kunnen haar jetsetvrienden haar daar een béétje bij helpen...

Estelle Cruijff (40) is toch écht nog steeds vrijgezel. Vorige week werd de nog altijd sexy en mooie blondine door een weekblad gekoppeld aan een Italiaan, met wie ze gearmd op het strand van Ibiza was gesignaleerd. Maar na een minimaal stukje research kon zelfs een kind al uitvinden op Estelle’s Instagramaccount dat de charmeur in kwestie Giorgio Veroni is. Een Italiaan die al elf jaar gelukkig getrouwd is met de Engelse tv-presentatrice Tamara Beckwith, die een goede vriendin van Estelle is. Tegenover Story maakte Estelle dan ook korte metten met het ‘liefdesverhaal’ in het weekblad. Estelle: ‘Het is klinkklare onzin! Ik ben nog steeds vrijgezel!’

'Ware mannenmagneet'

Ze kent Tamara en Giorgio al jaren; ze bezoekt hen geregeld in hun woonplaats Londen en ook als ze naar hun vakantieadres in Italië gaan. Tamara begon haar tv-carrière bij MTV. Later werkte ze bij muziekzender VH1. Tegenwoordig is ze verslaggeefster voor een magazine-achtig tv-programma. De kring van internationale sterren waarin Estelle zich de laatste jaren begeeft, werd met dit bevriende duo weer groter. De langbenige Estelle is binnen de internationale jetset uitgegroeid tot een ware mannenmagneet. Zo verscheen ze op Ibiza op feestjes met de Engelse acteur Idris Elba (45), die wereldwijd bekend is van zijn rol als Luther in de gelijknamige serie en serieus wordt beschouwd als de nieuwe James Bond.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders