Het is nog even wachten tot Expeditie Robinson op tv komt, maar de strijd tussen de vijftien bekende kandidaten is al gestreden. Ruben Fernhout, Anouk Hoogendijk en Marieke Elsinga zijn de eerste namen die bekend zijn gemaakt. De andere kandidaten zijn nog onbekend, maar een aantal BN'ers vallen flink door de mand... 

BN'ers delen tegenwoordig hun hele leven via social media. En zo verraden ze zichzelf ook. De opnames vonden vorige maand plaats. Een aantal sterren waren in deze periode verdacht stil op social media. Na wat speurwerk via Instagram en Twitter, lijkt het er sterk op dat de onderstaande BN'ers dit jaar meedoen aan Expeditie Robinson. 

Joëlle Witschge

Het was van 4 juni tot 10 juli muisstil op het Instagram-account van de ex van Waylon. Ook volgt ze sinds kort de accounts van Ruben Fernhout, Marieke Elsinga en Shelly Sterk. Toeval bestaat niet... 

Henk Poort

Henk volgde in een keer Marieke, Roeland en Anouk; de drie kandidaten die meedoen Expeditie Robinson. 

Kaj Gorgels

De YouTuber plaatste vorige maand maar één video op zijn YouTube-account: een gesponsorde video die hij makkelijk al eerder had kunnen opnemen. Ook wordt hij gevolgd door Joëlle en Henk. 

Lil' Kleine

De rapper wordt sinds kort gevolgd door Joëlle en Kaj. Ook plaatste hij een foto op Instagram waarop hij te zien is met een kratje van een Filipijns biermerk: het land waar Expeditie Robinson is opgenomen. 

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Shelly Sterk

De presentatrice schoof een tijdje niet aan bij de desk van RTL Boulevard. Ook plaatste ze veel minder op social media in de maand juni. 

Brace

De rapper is sinds kort Instagram-vrienden met Shelly en Joëlle. 

 

Een bericht gedeeld door Brace (@brace_nl) op

Expeditie Robinson is vanaf donderdag 7 september terug op RTL 5.

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl