Het lijkt er op dat Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, de kliniek waar ze bijna twee weken geleden naartoe is gegaan weer heeft verlaten. Op een foto die cosmetisch arts Natasha Smolska vanavond op Instagram plaatst, lijkt het er op dat de blondine haar vandaag een bezoekje heeft gebracht. 'Met Barbie bij Liquid Beauty Clinic,' schrijft Natasha bij de foto.

Op vrijdag 12 januari sloeg het noodlot toe toen Samantha met loeiende sirenes is opgehaald door een ambulance. Het bleek dat ze maar liefst 37 pillen had genomen. Daarnaast zou zij zichzelf ook opzettelijk verwond hebben. Barbie zocht haar rust in een kliniek en vertelde gisteren nog exclusief in Shownieuws dat haar dat zo goed beviel.

Opmerkelijk

Het uitstapje is opmerkelijk te noemen, nadat Barbie eerder liet weten vooral rust te willen en zich te willen concentreren op haar herstel. Haar manager Jake en de cosmetisch arts in kwestie gaven vanavond geen gehoor. Wat vooral opvallend is: de foto is inmiddels verwijderd. Bekijk de verwijderde foto hier.

Article continues after the ad

Bron: Show.nl | Beeld: Peter Smulders