Gert Verhulst (52) heeft een heftige ingreep achter de rug. Toch was de oogoperatie wel echt nodig: de Studio-100 baas zag namelijk niks meer. Op Instagram deelt hij nu het 'resultaat'.

Te zien is hoe Gert compleet ingepakt is, dus écht veel is nog niet te spotten. 'Net na mijn oogoperatie! Benieuwd naar het resultaat? @deverhulstjes', schrijft hij bij het plaatje. 

Article continues after the ad

'Beter zo'

Zoon Viktor weet in ieder geval wat hij van de transformatie vindt. 'Beter zo', reageert hij grappend. Een ander merkt op: 'Geblinddoekt een bericht op Instagram posten is alvast geslaagd. 😂' Ook is te lezen: 'Mega Toby is er niks bij ... 😉.'

Hangende oogleden

Zijn oogleden hingen dusdanig, dat het Gert behoorlijk in de weg begon te zitten. Hij vertelde aan de Vlaamse Q-music: 'Ik zie niks meer. Omdat ik mijn oogleden zie hangen heb ik nog maar de helft van mijn zicht. Dus die moeten weg.' Gisteren ging Verhulst al onder het mes.

Barbecue-geur

Zorgen maakte Gert zich niet over de operatie, anders dan zijn zoon Victor. 'Ze snijden een stuk van je vel weg', verklaarde de Love Island-presentator toch wat huiverig. Daar kan zijn vader zich wel in vinden: 'Ik ga waarschijnlijk wel een soort barbecue-geur ruiken. In ieder geval: de komende weken zal je me alleen zien met een grote zonnebril.' Wie meer wil zien van de ingreep, heeft geluk. Alles is gefilmd voor de nieuwe realityserie van de Verhulstjes.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.