Misschien niet iedereen weet het, maar K3 was in eerste instantie helemaal niet bedoeld voor kinderen. De teksten waren dan ook aardig schunnig, maar grote baas Gert Verhulst stelt nu dat de liedjes een stuk minder expliciet zullen worden.

In een interview met het Vlaamse Knack vertelt hij: 'K3 was oorspronkelijk niet bedoeld voor kinderen, hè. Een liedje als Heyah mama is inderdaad nogal expliciet: "Laat mij vanavond naar je/Kamer komen/Duizend hete dromen". Het is een beetje raar om dat voor een publiek van jonge kinderen te zingen, toch?'. Tegelijkertijd is dit nummer uit 1999 ook het populairste nummer van de groep.

Rokjes

Verhulst geeft dan ook aan nooit te hebben ingespeeld op de populariteit van K3 bij bijvoorbeeld de vaders van de kinderen. Dat de rokjes van Josje Huisman een stuk korter zouden zijn dan die van Karen en Kristel, is hem dan ook nooit opgevallen. 'Daar hebben we écht nooit bij stilgestaan. Sowieso kiezen de meisjes in 90 procent van de gevallen zelf hun outfit. We bemoeien ons daar zo weinig mogelijk mee. Ervoor zorgen dat drie vrouwen met elkaar overeenkomen om hetzelfde te dragen, is al moeilijk genoeg.'

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: ANP