Gert Verhulst en zijn familie krijgen een eigen realityshow. De Belgische Studio 100-magnaat en zijn gezin zullen de aankomende tijd te volgen zijn in De Verhulstjes op de Belgische zender VIER.

De opnames zijn deze week begonnen, meldt RTL Boulevard. De familie Verhulst had eerder al een realitysucces geboekt met de Viktor Vlogdown op YouTube, waar de fans een kijkje konden nemen in hun leven gedurende de coronacrisis.

Grappig eenvoudig

De sleutelformule van die eerste reeks was 'grappig eenvoudig', volgens Annick Bongers, programmadirecteur bij SBS België. 'Een taart bakken voor een jarige hond, een spelletje spelen, een lockdownbaard of een garnalenpelwedstrijd.' Nu verhuist de show naar televisie en gaan ze 'voor een volwaardig programma bij de familie thuis'.

De Verhulstjes

In De Verhulstjes krijgt de kijker wederom een intiem kijkje in het leven van de bekende familie. De Belgische studiobaas Gert zal centraal staan, maar ook zijn vrouw Ellen, kinderen Marie en Viktor, opa Jos en bouviers Marcel en Leo zullen geregeld verschijnen.

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.