Als RTL en Talpa fuseren, gaan Gerard Joling en Gordon niet opnieuw programma's met elkaar maken. 'Geer' heeft zondag in RTL Boulevard een hereniging opnieuw uitgesloten.

'Dat gaat niet door. Nee, nee, dat ga ik niet meer doen', zo zei Joling stellig. Ook 'voor een goede zak geld' zou de zanger en presentator het niet doen. 'Nee, ik heb geld genoeg (...) Ik heb ook geen zin in een kop koffie met Gordon. Daar staat m'n hoofd ook niet naar. Ik heb zo veel dingen aan m'n hoofd. Ik gun iedereen het beste hoor. Gordon ook, laten we dat voorop stellen.'

Geen zorgen om fusie

Joling maakt zich ook nog niet druk om de voorgenomen fusie met Talpa. Hij moet er naar eigen zeggen nog aan wennen, en vreest vooral voor de baantjes van zijn jongere collega's. 'Dat zou ik voor die mensen heel erg vinden. Mij maakt het niet uit. Er is toch maar één Gerard Joling', lachte hij.

Geer en Goor

Vanwege een ruzie liet Joling al vaker weten dat hij niet meer met Gordon wil werken. Door de jaren heen waren Geer en Goor meerdere keren succesvol, onder meer met programma's die ze maakten voor het Nationaal Ouderenfonds. Ze probeerden daarmee eenzame ouderen uit hun isolement te halen. In 2018 werkten ze voor het laatst met elkaar toen ze samen in één jurystoel voor The Voice Senior zaten.

Article continues after the ad
Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.