Gerard Joling heeft lange tijd getwijfeld of hij met Gordon aan de slag moest gaan als coach in The Voice Senior. De twijfel sloeg toe nadat de biografie van Gordon uit kwam.

Door: Nu.nl

Joling zat met een dilemma, omdat hij het contract bij The Voice Senior al had getekend. 'Ik herkende me totaal niet in zijn woorden. Mijn moeder zei: 'Als je nog wat met die gozer gaat doen, hoef je hier voorlopig niet meer over de vloer te komen'. Er kwam zóveel negativiteit. Ik heb overwogen om het programma niet te doen. Ik vond dat hij echt veel te ver was gegaan', zegt de zanger in gesprek met het AD.

John de Mol

Uiteindelijk heeft John de Mol ervoor gezorgd dat Geer & Goor toch samen in de coachstoel van The Voice Senior plaatsnamen. 'John de Mol heeft uiteindelijk mijn management gebeld. Daarna zijn we eruit gekomen.'

Koele ontmoeting

De eerste ontmoeting tussen Joling en Gordon op de set van het programma was volgens de 58-jarige Joling een koele. 'Dat was een raar moment. Ik stond in de kleedkamer in Hilversum. Hoorde ik Gordon op de gang zeggen: 'Ik voel een enorm koude poolwind, jij moet in de buurt zijn'. Nou ja, daar moest ik óók wel weer om lachen. We hebben elkaar de hand geschud en daarna omhelsd. Koeltjes.'

Geen vrienden

Volgens Joling is de relatie tussen de twee door het boek danig veranderd. 'Ik heb gezegd: vrienden zullen we niet meer worden, maar we gaan er als profs iets van maken. Wat de doorslag gaf? Nou, niet het geld wat Gordon overal roept. Ik vind het prachtig voor de ouderen. Zij verdienen een podium.'

'Zo onwaarschijnlijk bang'

In het boek haalt Gordon zijn collega meermaals naar beneden, onder meer door hem kleinzielig en narcistisch te noemen. 'Die man is blijkbaar zo onwaarschijnlijk bang dat zijn carrière voorbij is of dat anderen meer aandacht krijgen. Hij kan ook geen avond thuis zitten, hij is altijd bij mensen, hij moet en zal die aandacht hebben.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: NU.nl | Beeld: ANP

In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie.

 1. Holland Zingt Hazes

Holland Zingt Hazes is het grootste meezingfeest van Nederland. Het feest staat in teken van André Hazes en zijn muziek. Het wordt dit jaar alweer voor de zevende keer georganiseerd. Op deze avond zullen bekende Nederlandse artiesten aanwezig zijn om de hits van de legendarische volksheld te zingen. André Hazes jr gaat een duet zingen met het hologram van zijn vader, wat een zeer emotioneel moment zal zijn. Het wordt een typisch Hollands avondje met muziek, drank en vooral gezelligheid. Holland Zingt Hazes zal op 22 en 23 maart 2019 plaatsvinden in het Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets zijn hier te bestellen.

2. A Christmas Carol Concert

Het aftellen naar kerst is begonnen. Wil jij voordat de kerstdagen zijn begonnen al het ultieme kerstgevoel beleven? Bezoek dan A Christmas Carol Concert. Dit kerstconcert staat onder leiding van dirigent Raymond Janssen. Hij speelt samen met The International Symphony Orchestra en The New Romanian Symphonic Choir kerstklassiekers als Holy Night. Laat je betoveren door prachtige muziek en mooie decoraties en lichteffecten. Tickets zijn hier te bestellen.

3. The Lion King

The Lion King is een mooie en vooral meeslepende musical. De hoofdrolspelers zijn in prachtige kostuums te zien en spelen in de meest mooie decors. Je volgt het verhaal van bekende karakters zoals Simba, Pumbaa en Nala. Ook wordt er veel gedanst en is er muziek van Tim Rice en Elton John te horen. Het is de ideale musical om met het hele gezin te bekijken. Het zal gegarandeerd een sensationele avond worden. De musical is te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Tickets zijn hier te bestellen. 

4. Holland Zingt Kerst

Naast Holland zingt Hazes is er nu ook Holland Zingt Kerst. Holland Zingt Kerst is de grootste kerstkroeg van het land. Het is een speciale wintereditie om alvast in de kerstsfeer te komen. Er zullen bekende Nederlandse artiesten optreden als Danny de Munk, Trijntje Oosterhuis en Anita Meijer. Zij zullen de grootste kersthits zingen. Het wordt gegarandeerd een gezellige avond. Het feest zal op 21 december in Rotterdam Ahoy plaatsvinden. Tickets zijn hier te bestellen.

5. CATS

Ben jij een echte kattenliefhebber? Dan is het zeker de moeite waard om de hitmusical CATS te bezoeken. De Engelstalige Londense West End musicalklassieker is na tien jaar weer in de Nederlandse theaters te zien. De acteurs spelen op een legendarische wijze allerlei soorten katten na. CATS vertelt een tijdloos verhaal dat zich afspeelt op de meest speciale avond van de kattengemeenschap. Je wordt meegenomen in de avonturen die de katten meemaken. Ook wordt er veel gedanst in de musical. Tickets zijn hier te bestellen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Theaterclub

De vlag kan uit in huize Bauer. Zoon Jan heeft namelijk zijn scooter rijbewijs gehaald en vader Frans en moeder Mariska zijn maar wat trots op hun grote, kleine man. 

Jan is nog maar net 16 jaar geworden op 22 oktober, maar kan nu al de weg onveilig gaan maken. 'Onze Jan heeft zijn scooterrijbewijs! Joehaaa! Hiep hiep hiep hoera!', schrijft Frans op zijn Instagram.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders