Gordon bekende eerder aan Story dat hij in Laura Ponticorvo de ideale draagmoeder voor zijn kind zag. De zangeres was echter niet te porren voor Gordons idee. Nu laat ook Gerard Joling in niet mis te verstane bewoordingen weten hoe hij over Gordons kinderwens denkt.

Draagmoeder

Gordon vertelde vorige week op televisie dat hij zichzelf geschikt vindt voor de vaderrol. Hij zei dat hij had geprobeerd om zijn kinderwens met hulp van een draagmoeder in vervulling te laten gaan. ‘Ik ben twee jaar geleden bezig geweest met een draagmoeder, maar dat had toen niet gekund. Nu zou dat wel echt kunnen,’ vertelde Gordon in Waar is De Mol? Volgens Gordon zou hij het leuk vinden om ‘iets achter te kunnen laten’. ‘Ik denk dat ik het ook wel kan. Ik zou best een leuke papa zijn.’ Voor Gerard Joling is Gordons wens compleet nieuw. ‘Ik heb Gordon hier nog nooit over gehoord,’ vertelt Gerard aan Story.

Geen contact

‘De laatste jaren hebben we geen contact meer, maar ook in de jaren daarvoor heeft hij het met mij nog nooit over een kinderwens gehad. Terwijl we voor onze programma’s toch heel veel tijd met elkaar doorbrachten. Vooral toen de band tussen ons goed was, hebben we nachtenlang gepraat. We werken en leven in hetzelfde wereldje, er was veel herkenning. Ook over relaties die af en toe voorbijkwamen. Maar nooit kwam het gesprek op kinderen. Waarschijnlijk omdat het bij geen van beiden leefde. Ik heb dus nooit geweten dat hij hiermee bezig was of is geweest.’

Dit artikel komt uit Story. Editie 43 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.