Gerard Joling lijkt iets minder boos te zijn op oud-collega Gordon dan andersom. Gordon was woedend over de kritiek op zijn nieuwe hondje Toto en liet op Instagram weten een advocaat in de arm te nemen, maar Joling maakt er liever een grapje van.

'Twee advocaten in de hand', grapt hij onder een foto op Instagram waarop hij twee flessen advocaat vasthoudt. De meeste volgers kunnen wel lachen om het grapje, maar anderen noemen het 'kleutergedrag' of zeggen dat hij anderen in hun waarde moet laten.

Article continues after the ad

'Zoveelste dolksteek'

Gordon kreeg de afgelopen dagen flinke kritiek omdat Franse bulldogs, het ras van Toto, vaak gezondheidsklachten hebben. Gerard zei vrijdag dat zijn voormalige televisiepartner vaker honden had, maar daar toen geen tijd voor had en dus misschien beter geen huisdier had kunnen nemen. Gordon reageerde boos op Instagram en sprak over 'de zoveelste dolksteek' in zijn rug. Gerard zei zaterdagavond in RTL Boulevard dat de boze reactie van Gordon misschien kwam doordat hij weer aan de drank en drugs zat.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.