Hoewel wij de laatste dagen om de haverklap kleddernat worden geregend zodra we ook maar één voet de deur uit hebben gezet, heeft Gerard Joling daar gelukkig geen last van. Hij geniet volop van zijn vakantie op Gran Canaria. 'Contrast ! Wat een weer! Sorry ! De hitte hier en het slechte weer in Nederland!'

De zanger heeft het goed naar zijn zin op vakantie. 'Ik hoor van iedereen dat het in Nederland noodweer is, maar hier is het bloedheet. Het is 28 graden', vertelt hij in een video op zijn Instagram.

Article continues after the ad

'We willen heus niet mensen de ogen uitsteken, maar ik wilde het toch even melden', zegt Gerard terwijl hij het zweet van zijn gezicht veegt. Helaas zit zijn vakantie er binnenkort op en keert hij terug naar Nederland. 'Van het weekend gaan we weer terug helaas. We hebben nog drie dagen.' Dan is de vakantie voor de zanger gedaan en kan hij weer aan de bak. 'Het is stilte voor de storm, want daarna wordt er gewerkt.' Gelukkig is het nog niet zo ver en kan Gerard zo lang het kan nog even van de zon genieten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief. 

Beeld: ANP