Bijna niemand in de showbizz is zo veelzijdig als Gerard Joling (57). De rasartiest had wereldhits, verkocht meer dan twaalf miljoen platen en cd’s, acteerde, scoorde tv-successen en is nu een geliefde tafelheer in talkshows. Aan Story vertelt hij over de keerzijde van dat glamourbestaan: hij werd besodemieterd door Gordon, kreeg een miljoenenclaim aan zijn broek, en moest breken met zijn grote liefde Wino.

Was je huidige manager en ex-vriend Wino (die Gerard verliet voor de zus van Marco Borsato, met wie hij twee dochters kreeg – red.) je grote liefde?  
‘Ja.’

Hoop je misschien stilletjes dat Wino bij je terugkeert? 
‘Nee, dat zeker niet. Wij hebben onze relatie goed afgesloten. Hij is nog steeds mijn beste vriend. We komen bij elkaar over de vloer, gaan samen op vakantie. Maar in de liefde gaan we onze eigen weg. Het is echt nieuwe ronde, nieuwe prijzen. Een vorm van liefde is elkaar loslaten als het niet meer werkt. Dat hebben wij gedaan.’ 

Jullie werken wel bijna dagelijks samen, toch? 
‘Ja. Wino doet mijn management en daar ben ik gelukkig om. Hij is niet alleen een zakelijk genie en heel betrouwbaar en beschermend, maar kent me ook door en door en weet precies wat ik wel en niet wil. Hij kan vaak al tegen iemand aan de telefoon zeggen of ik iets wel of niet zal doen. Ik durf wel te zeggen dat ik niet zo succesvol zou zijn geweest als ik hem niet aan mijn zijde had gehad.’

Lees het hele interview met Gerard in Story editie 14. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina! 


Beeld: Peter Smulders

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Een tweede kindje adopteren was al een tijdje een grote wens van Wesley Sneijder en Yolanthe. Binnenkort zou die wens misschien werkelijkheid kunnen worden. "We wachten nu tot we worden gebeld."

Een kwestie van weken is het echter niet, benadrukt de presentatrice van het nieuwe RTL-programma The Talent Project. "Het kan nog wel twee jaar duren voordat we iets horen. Als het komt, dan komt het."

Happy family

Yolanthe werd na een lang en medisch traject in 2015 voor het eerst moeder van haar zoontje Xess Xava. Daar is ze nog altijd zielsgelukkig mee. "Ik heb Xess altijd bij me, hij is mijn alles", zegt ze.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some true artists over here 👩🏻‍🎨👨🏼‍🎨😁🎨

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Wesley kreeg eerder al een zoon uit een eerdere relatie, de nu elfjarige Jessey.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy ❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron, beeld: ANP