Geraldine Kemper (31) zag in de zomer van 2019 haar relatie stuklopen na vijf en een halfjaar samen te zijn geweest. Maar de presentatrice heeft goed nieuws: ze heeft het geluk in de liefde weer gevonden.

Tenminste, als we Art Rooijakkers (44) moeten geloven dan. Hij gaat vanaf 3 maart weer bij verschillende BN'ers 'Over de Vloer' en een daarvan is Geraldine.

Article continues after the ad

Stralen

De presentator vertelt aan RTL Boulevard: 'Geraldine zegt in de aflevering dat ze hartstikke verliefd is, ze heeft een nieuwe vriend. En daar vertelt ze honderduit over in de aflevering en het was heel leuk om haar zo te zien stralen.'

Geruchten over nieuwe relatie

Een foto van Geraldine en vriendin Sofia Maria deed eind vorig jaar een hoop stof opwaaien. Hoewel de presentatrice er niets meer bij vermeldde dan het woord 'KATER', leken de reacties van onder andere Jan Versteegh en Tess Milne genoeg te zeggen. 'Liefde', schreef de Lingo-presentator erbij. Tess noemde de twee een 'mooi stel' en met de reactie - een rood hartje - van Talisia Misiedjan, die het management van Geraldine verzorgt, leek de cirkel rond.

Beste vriendinnen

Hoewel meteen gedacht werd dat Geraldine met de foto bevestigde een nieuwe relatie te hebben, blijkt dat toch niet de waarheid te zijn. Sofia Maria is niets meer dan een van de beste vriendinnen van de presentatrice, zo laat haar management weten aan RTL Boulevard. Ook vermelden ze daarbij dat zij 'al een heel lange tijd op haar Instagram voorbijkomt'. Ondanks dat het liefdesnieuws dus niet waar is, kunnen de twee er wel om lachen. 'Grappig toch dat zo’n gerucht ineens ontstaat', wordt daarover gezegd. Of Geraldine momenteel in een relatie zit, wordt in het midden gelaten.

Liefdesbreuk

Geraldine is sinds januari weer vrijgezel, na een relatie van vijf jaar. 'Helaas hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Liefde is prachtig, maar de situatie blijft natuurlijk treurig', zei ze in een verklaring tegen RTL Boulevard. De presentatrice en Paul leerden elkaar kennen in de kroeg, waar hij op haar afstapte, vertelde ze eerder aan LINDA. In 2019 maakte ze aan Shownieuws bekend dat de twee samen een huis hadden gekocht.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.