Geraldine Kemper RTL

Na tien jaar is het tijd voor een nieuw avontuur voor presentatrice Geraldine Kemper. Per 1 juni zal ze de overstap maken van BNNVARA naar RTL.

Voor de commerciële zender RTL gaat Geraldine in ieder geval Expeditie Robinson Videoland presenteren. Daarnaast zal ze ook de backstagerol van zanger Jamai Loman overnemen bij The Voice of Holland. Het is verder nog niet bekend welke andere programma's de blondine zal presenteren.

Enthousiast

Geraldine is mega enthousiast over haar nieuwe avontuur. Op Instagram deelt ze haar blijdschap en schrijft ze: "Het is tijd voor een nieuwe stap en ik heb hier zo veel zin in! Ik heb met heel veel plezier tien jaar bij BNNVARA gewerkt en prachtige programma's mogen maken. Ik ben er opgegroeid en heb mezelf kunnen ontwikkelen. Het is even slikken om het warme nest te verlaten, maar ik ben klaar voor de volgende stap. Een nieuwe zender, nieuwe collega's en geweldige nieuwe programma's waar ik nog meer kan groeien. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij zowel de zender als Videoland."

Ook Peter van der Vorst, die sinds kort de nieuwe Directeur Content en Marketing van RTL is, is heel blij met haar komst. Hij laat het volgende weten aan RTL Boulevard: “We hebben al heel lang een oogje op Geraldine. Ze heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een zeer veelzijdig en geliefd presentatrice en programmamaker."

Article continues after the ad

BNNVARA

In 2009 begon Geraldine's presenteercarriére. Ze deed mee aan het programma Sterretje Gezocht, waarin gezocht werd naar een nieuwe presentatrice voor de publieke jongerenomroep BNN. Daarna presenteerde verschillende programma's voor de omroep, zoals Spuiten en Slikken en 3 op Reis. Ook werkte ze nauw samen met presentator Jan Versteegh en maakten ze samen programma's als Proefkonijnen en Jan vs. Geraldine.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram, RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders