Geraldine Kemper mist op haar reizen niet haar vriend maar haar moeder het meest. Dat zegt de BNN-presentatrice in Veronica Magazine. "We hebben een heel speciale band. Ik heb zo veel respect voor haar, voor hoe ze ons heeft opgevoed. Maar ik mis mijn vrienden ook en natuurlijk mijn vriendje."

Vriend

Geraldine heeft sinds twee jaar een vaste vriend. Dat ze elkaar niet zo veel zien, wist hij van tevoren. "Toen we elkaar twee jaar geleden ontmoetten, deed ik dit tv-werk al. Paul weet niet beter dan dat ik vijf maanden per jaar weg ben. Al blijft het rot om elkaar zo lang te moeten missen."

Afwisseling

Voorlopig wil Geraldine door met haar reisprogramma's en daar tussen een studioprogramma. "Ik hou van afwisseling. Reisprogramma’s én studiowerk doen, bijvoorbeeld", zegt ze. "Maar televisie maken in de studio is moeilijk; je moet improviseren en snel schakelen. Een grote show in een glitterjurk à la Linda de Mol? Nu nog niet, maar wie weet ooit. Ik neem graag uitdagingen aan."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders
Tekst: ANP

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders