Toen Geraldine Kemper (30) de week begon met een nieuw kiekje op Instagram, begon de geruchtenmolen direct op volle toeren te draaien. Op de foto was de presentatrice namelijk te zien met een vrouw die vermoedelijk haar nieuwe liefde was, zo leken de reacties onder de post te bevestigen. Via haar management laat de blondine weten hoe het zit tussen de twee.

Geruchten over nieuwe relatie

Een foto van Geraldine en vriendin Sofia Maria deed eerder deze week een hoop stof opwaaien. Hoewel de presentatrice er niets meer bij vermeldde dan het woord 'KATER', leken de reacties van onder andere Jan Versteegh en Tess Milne genoeg te zeggen. 'Liefde', schreef de Lingo-presentator erbij. Tess noemde de twee een 'mooi stel' en met de reactie - een rood hartje - van Talisia Misiedjan, die het management van Geraldine verzorgt, leek de cirkel rond.

Article continues after the ad

Beste vriendinnen

Hoewel meteen gedacht werd dat Geraldine met de foto bevestigde een nieuwe relatie te hebben, blijkt dat toch niet de waarheid te zijn. Sofia Maria is niets meer dan een van de beste vriendinnen van de presentatrice, zo laat haar management weten aan RTL Boulevard. Ook vermelden ze daarbij dat zij 'al een heel lange tijd op haar Instagram voorbijkomt'. Ondanks dat het liefdesnieuws dus niet waar is, kunnen de twee er wel om lachen. 'Grappig toch dat zo’n gerucht ineens ontstaat', wordt daarover gezegd. Of Geraldine momenteel in een relatie zit, wordt in het midden gelaten.

Liefdesbreuk

Geraldine is sinds januari weer vrijgezel, na een relatie van vijf jaar. 'Helaas hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Liefde is prachtig, maar de situatie blijft natuurlijk treurig', zei ze in een verklaring tegen RTL Boulevard. De presentatrice en Paul leerden elkaar kennen in de kroeg, waar hij op haar afstapte, vertelde ze eerder aan LINDA. In 2019 maakte ze aan Shownieuws bekend dat de twee samen een huis hadden gekocht.

Bron: Flaironline.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.