Georgina Verbaan besloot recent weer te gaan daten, nadat haar vorige relatie afgelopen jaar strandde. Maar het werd haar niet gegund: ze werd zomaar van de dating-apps verwijderd. 

Dating-apps

In de hoop op een nieuwe liefde, meldde Georgina Verbaan zich aan voor de dating-apps 'Tinder' en 'Her'. Maar dat had geen succes: zonder enige waarschuwing werd ze van beide apps verwijderd. “Nou ja. Ik heb niet eens iets raars gedaan. Dachten mensen dat ik een nep Georgina ben? Kan niet eens op een datingapp. Hoe moet ik mijn levon nu vormgevon?”, schrijft Verbaan op Twitter. 

Article continues after the ad

Nep-account

'Her' laat weten dat er gedacht werd dat het account van Georgina een nep-account was. Deze app heeft haar account snel hersteld en ervoor gezorgd dat ze er niet weer vanaf kan worden gegooid. Tinder heeft daarentegen nog niet gereageerd. 

Op haar Tweets krijgt Georgina wel talloze reacties, voornamelijk van mannen die laten weten wel haar 'match' te willen zijn. 

Vrijgezel

Georgina werd een jaar geleden weer vrijgezel. Sindsdien laat ze weten een relatie met een vrouw niet uit te sluiten. En dat blijkt: 'Her' is een dating-app voor vrouwen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: AD, Twitter | Beeld: Peter Smulders