Een grote verrassing voor een Britse fan van George Clooney. De acteur kwam langs op haar 87e verjaardag. 

Bezoekje van Geoge Clooney

"We houden van George Clooney, wat een legende", schrijft bejaardenhuis Sunrise waar fan Pat Evans woont, op Facebook. Volgens een medewerker droomde Pat bijna dagelijks hardop van een bezoekje van de acteur, sinds bekend is dat George en zijn vrouw Amal in de buurt zijn komen wonen. 

Droom komt uit

De acteur kwam niet met lege handen aan. Hij bracht een kaart en een bos bloemen mee voor Pat. Volgens de medewerker had de instelling brieven geschreven aan Wish Upon A Star, een organisatie die speciale wensen laat uitkomen. George besloot de dame in kwestie spontaan te bezoeken. "Opeens stond zijn assistent voor de deur, en vertelde dat George op de parkeerplaats stond." 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Facebook, Telegraaf

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders