De Nederlandse zangeres Sieneke en haar man zijn ouders geworden van hun tweede kind. Zaterdag kwam zoon Dani gezond en wel ter wereld.

Rijkdom

Via Twitter maakte de zangeres de geboorte bekend en toonde ze een foto van het jongetje: "Ooh wat zijn we gelukkig!! Ons gezin is compleet vandaag zijn wij trotse ouders en grote zus geworden van Dani. Wat een rijkdom!"

Ziekenhuisopname

De zwangerschap verliep niet geheel probleemloos. Afgelopen september werd Sieneke geplaagd door een zware keelontsteking. Ze kon daardoor een tijdlang niets eten of drinken en belandde in het ziekenhuis, waar ze via een infuus antibiotica en vocht kreeg toegediend.

Rosalie

Sieneke, die in 2010 Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival, beviel in september 2014 van dochter Rosalie. Ze trouwde in november 2013 met Jan.

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP