Babynieuws! Presentatrice Lauren Verster is in verwachting van haar eerste kind. Aan RTL-Boulevard liet de 34-jarige mommy to be gisteravond weten dat ze ruim 3,5 maand zwanger is.

Relatie

De AVRO/TROS-presentatrice en haar vriend Jasper hebben sinds 2015 een relatie. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van een programma, toen Lauren nog een relatie had met presentator Jort Kelder. Hierover zei ze destijds: ‘Ik ben zo heftig verliefd geworden en dat bleef maar aanhouden.’

 

Hoera! Lauren en haar vriend Jasper zijn in verwachting van hun eerste kindje! Gefeliciteerd! 🎉🎉

Een bericht gedeeld door Lauren! (@lauren.avrotros) op

Kleintje op komst

Het gaat nog steeds ‘heel goed’ tussen de twee, vertelde Lauren aan de desk van RTL Boulevard. ‘We hebben onlangs een woonboot gekocht en er is een kleintje op komst.’ Of het een jochie of een meisje wordt, is nog niet bekend.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders