Babynieuws! Presentatrice Lauren Verster is in verwachting van haar eerste kind. Aan RTL-Boulevard liet de 34-jarige mommy to be gisteravond weten dat ze ruim 3,5 maand zwanger is.

Relatie

De AVRO/TROS-presentatrice en haar vriend Jasper hebben sinds 2015 een relatie. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van een programma, toen Lauren nog een relatie had met presentator Jort Kelder. Hierover zei ze destijds: ‘Ik ben zo heftig verliefd geworden en dat bleef maar aanhouden.’

 

Hoera! Lauren en haar vriend Jasper zijn in verwachting van hun eerste kindje! Gefeliciteerd! ??

Een bericht gedeeld door Lauren! (@lauren.avrotros) op

Kleintje op komst

Het gaat nog steeds ‘heel goed’ tussen de twee, vertelde Lauren aan de desk van RTL Boulevard. ‘We hebben onlangs een woonboot gekocht en er is een kleintje op komst.’ Of het een jochie of een meisje wordt, is nog niet bekend.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders