Angela de Jong maakt geregeld de tongen los door commentaar te geven op een programma of een bekende Nederlander. Maar dit keer uitte ze niet haar eigen mening over een ander persoon, maar was het een feitje over haar eigen leven wat de kijkers thuis shockeerde. 

De Jong (46) is dit seizoen weer te zien in De Slimste Mens. Dit keer niet als deelnemer, maar als vragensteller tijdens de ronde 'Open Deur'. Voordat ze haar vraag stelt, vertelt Angela een verhaaltje om de niet verwachte vraag te verbloemen. En dat lukt. Want de televisierecensente doet een shockende mededeling. 

Open relatie

'Er zijn maar weinig mensen die weten dat ik een open relatie heb', horen we haar zeggen bij de start van het videofragment. Ze gaat verder: 'Ik ben al heel lang gelukkig getrouwd, maar er is nog iemand waar ik het heel gezellig mee heb. En dat is deze jongen'. Gelukkig houdt ze daarna snel een afstandsbediening omhoog. Ze vervolgt met een grapje. 'Wat maakt hem nou zo bijzonder? Tja ik denk dat het een kwestie is van onderlinge chemie. Net als bij dit programma.' De vraag luidt dan ook: 'Wat weet u van Op1'. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

Article continues after the ad