Silvio Berlusconi is terug! Met een gloednieuw uiterlijk kondigde de Italiaanse oud-premier zijn rentree in de politiek aan. De 81-jarige rokkenjager maakte meer naam met schokkende schandalen dan met politieke hervormingen. De Italianen wachten dan ook in spanning af waarmee hij nú weer de gemoederen in beroering zal brengen...

Als een tot leven gekomen wassenbeeld verscheen de Italiaanse oud-premier Silvio Berlusconi onlangs voor een interview op een van zijn Italiaanse televisiezenders. Dat Berlusconi cosmetische ingrepen als haarimplantaten en Botox-injecties niet schuwde, was al bekend. Maar nu heeft hij ook nog eens nieuwe tanden en een wel heel strakgetrokken huid. Met zijn compleet nieuwe uiterlijk wil Berlusconi bewijzen dat hij op zijn 81e nog jeugdig en energiek genoeg is om het land andermaal te leiden als premier. Want dat is de bedoeling. Vanwege een veroordeling voor belastingfraude in 2013 mag hij echter tot 2019 geen regeringsfunctie uitvoeren. Hij werd veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf, die werd omgezet in een taakstraf omdat mensen boven de 70 in Italië niet in de gevangenis verdwijnen. Hij werkte zo’n tien maanden in een verpleeghuis voor mensen met alzheimer in Milaan. En nu is hij druk bezig campagne te voeren voor zijn centrumrechtse partij Forza Italia. Omdat Berlusconi zich tijdens de verkiezingen op 4 maart graag kandidaat wil stellen voor het premierschap, stuurde hij een legertje advocaten naar het Europees Hof voor de Rechten van de Mens met het verzoek zijn onverkiesbaarheid te annuleren. Of dat gaat lukken is de vraag, maar zo niet, dan heeft hij al een opvolger.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP

Na de stukgelopen relatie met rapper Lil’ Kleine heeft vlogster Monica Geuze het geluk in de liefde hervonden met FC Groningen-spits Lars Veldwijk, van wie ze in blijde verwachting is. Onlangs raakte het stel flink in opspraak toen Monica het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. 

In het leven van de bekendste vlogster van ons land, de 23-jarige Monica Geuze, zijn twee dingen altijd binnen handbereik: haar mobiele telefoon, waarmee ze haar bijna 900.000 volgers op Instagram dagelijks van foto’s en filmpjes voorziet, en haar vriend en profvoetballer Lars Veldwijk (26). Ondanks het feit dat Monica in haar vlogs haar dagelijkse beslommeringen aan ruim 400.000 abonnees laat zien al veel details over haar privéleven prijsgeeft, raakte ze onlangs flink in opspraak toen ze het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. Vervolgens barstte er online een orkaan van kritiek los op Monica en Lars, waarop de vlogster besloot het filmpje te verwijderen. Kennelijk valt de naakte waarheid zélfs op het internet niet bij iedereen in de smaak.   

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Op de recente foto’s die Story publiceerde van Sylvie Meis en Sander Klieverik, terwijl ze in romantisch Parijs verbleven, leken de twee nog zo gelukkig. Maar volgens insiders zou de liefde inmiddels bekoeld zijn. Dokter Sander schitterde dan ook door afwezigheid tijdens de uitbundige festiviteiten voor Sylvies 40ste verjaardag. Ook werd zijn naam niet één keer door Sylvie genoemd tijdens haar emotionele openingsspeech.

Toen Sylvie Meis nog samen was met haar Libanese verloofde Charbel Aouad, had ze zich haar veertigste verjaardag heel anders voorgesteld. Het oorspronkelijke plan om samen met vrienden en familie een knalfeest te geven op een nader te bepalen A-locatie, ging na de breuk met Charbel de prullenbak in. Sylvie wilde haar verjaardag echter niet zomaar voorbij laten gaan, en beleefde samen met haar familie en dierbare vrienden een feestweekend in haar woonplaats Hamburg. Maar haar nieuwe liefde Sander Klieverik (32), met wie ze recentelijk nog zo verliefd door Parijs flaneerde, was in geen velden of wegen te bekennen! Niet tijdens het taart-moment bij Sylvie thuis, niet tijdens een chique lunch, niet tijdens het diner in restaurant Henny’s én niet tijdens de glamourparty in het Radisson Blu Hotel. Bij die laatste locatie fungeerde Sylvies broer Daniël als chaperonne, terwijl iedereen had verwacht dat ze aan de arm van Sander haar entree zou maken. En het was niet Sander die Sylvie tijdens een openingsspeech ten overstaan van de zestig gasten de liefde verklaarde, maar wederom haar broer Daniël.

Lees er meer over in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Hollandse Hoogte