Gerard Joling en Gordon zijn weer de beste vrienden. De twee, die het na het verschijnen van de biografie van Gordon even niet zo goed met elkaar konden vinden, gaan samen op zoek naar senioren met een gouden keeltje. Voor de ouderenvariant van The Voice, The Voice Senior, kruipen Geer en Goor samen op een draaiende stoel.

'Ik denk wel dat mensen thuis denken: hoe kan het nou dat ze weer samen op een stoel zitten?', zei Gordon vrijdag in RTL Boulevard. 'Nou, dat is dan toch echt de boter of heel veel geld. En ik denk het laatste, laten we eerlijk zijn', reageerde Gerard meteen.

Mond houden 

Volgens Gerard was al 'heel lang' duidelijk dat hij en Gordon weer een duo zouden worden. 'We hebben lang ons mond moeten houden, dat is ook al knap', grapte de zanger. 'Ik ben ongelofelijk trots dat we dit mogen doen, met name voor de senioren.

Naast Geer en Goor nemen ook Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato als coach plaats in The Voice Senior. De zingende senioren zijn vanaf vrijdagavond 24 april te zien op RTL 4.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders