Een nieuw programma voor Wendy van Dijk. Eentje waar ze de lolbroek mag aantrekken. In Wie het laatst lacht… neemt de presentatrice bekende én onbekende Nederlanders in de maling.

En wel met de verborgen camera, zo laat SBS6 weten.

Article continues after the ad

Ushi?

Iets dat Wendy wel gewend is na Ushi en Van Dijk en Ushi & The Family. In de nieuwe show nemen BN’ers andere BN’ers in de maling en doet Wendy als vanouds weer enkele typetjes. 'Oude bekenden' als Dushi of Ushi zullen niet te zien zijn. Helaas maken ze geen comeback, vertelde een woordvoerder van SBS6 aan Shownieuws.

Lolbroek

“Wat is er nou leuker dan nietsvermoedende Nederlanders in de maling nemen? Van ogenschijnlijk makkelijke practical jokes tot goed geproduceerde grappen met bekende Nederlanders. Het blijft iedere keer weer spannend hoe mensen gaan reageren als je ze voor de gek houdt. Dit nieuwe candidprogramma is daarom weer een feestje om te doen”, aldus Van Dijk. 

Op de buis

Wendy is op dit moment al druk met de opnames van de show, maar er staat nog meer nieuws op haar te wachten. Wat, dat is nog even een geheim. Wie het laatst lacht… is vanaf vrijdag 6 maart om 20.30 uur te zien bij SBS6. Voor wie nog even wil genieten van Ushi, bekijk hieronder een interview dat ze had met zangeres Adele.

Bron: SBS6 | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.