In tegenstelling tot zijn vader Julio praat Enrique Iglesias liever niet over zijn privéleven. Zo wisten de zanger en zijn vriendin – voormalig tennisprof Anna Kournikova – geheim te houden dat zij een tweeling verwachtten. Zal Enrique ook zwijgen over een huwelijk? 

Enrique Iglesias (42) en Anna Kournikova (36) zijn niet happig op publiciteit. Zo stelden ze alles in het werk om verborgen te houden dat ze gezinsuitbreiding verwachtten. Anna verscheen daarom al maanden niet meer in het openbaar, zodat de zwangerschap niet kon worden opgemerkt. Door wijde kleding te dragen op Instagram-selfies wist ze ook goed te verhullen dat ze in verwachting was van Nicholas en Lucy, die op 16 december werden geboren in een ziekenhuis in Miami.

Babygeluk

Slechts een paar familieleden waren op de hoogte van het aanstaande babygeluk, dat Enrique en Anna zo lang mogelijk geheim wilden houden. Daarom duurde het bijna een maand voordat ze foto’s van hun kroost deelden via Instagram. Enrique stapelverliefd kijkend naar Lucy, Anna naar Nicholas. Alleen met de begeleidende woorden ‘My Sunshine’ wilden de twee hun intense geluk uitdrukken. Op meer mierzoete babykiekjes lijken hun miljoenen volgers niet te worden getrakteerd. Enrique en Anna zijn nu eenmaal zeer gesteld op hun privacy. Móchten zij na de gezinsuitbreiding plannen hebben om met elkaar te trouwen, dan is de kans dus heel klein dat ze dat vooraf zullen aankondigen. Er gaan zelfs geruchten dat de twee al getrouwd zouden zijn! 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 5 ligt nu in de winkel.


Beeld: Andrew Gombert (ANP)

Emile Ratelband: 'Nee! De uitzondering die werd gemaakt voor de twee Armeense kinderen, was volkomen onterecht.'

Willeke Alberti: 'Ja. Kinderen die bijna hun hele leven hier zijn, mag je niet terugsturen. Daar moeten we voor zorgen.'

Hans Klok: 'Ja. Deze groep van 400 kinderen mag blijven. Maar ze moeten begeleid worden. Ze hebben veel meegemaakt.'

Lees meer verhalen in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: 

Tijdens de opnames van hun film Romancing The Stone uit 1984, redde Danny DeVito het leven van collega Michael Douglas door slangengif uit diens hand te zuigen. 

"Op de set kwam een vent aan met een pick-up truck, en die had slangen bij zich", vertelde Danny. "Ik ben zelf bang voor slangen, dus ik kwam niet in de buurt. Maar Michael hing de hot shot uit dus die pakt een van die slangen." De acteur zegt dat hij Michael nog waarschuwde. "Ik riep nog: dat is een slang, dat ding kan je bijten. En toen werd hij in z'n hand gebeten."

Danny, die aan de start van de beide carrières van de acteurs een huis deelde met Michael, schoot meteen ter hulp. "Ik heb altijd gehoord dat het beste wat je kan doen, het gif eruit zuigen is. Dus dat heb ik gedaan. Ik zei nog tegen hem: het is maar goed dat je niet in je ballen gebeten bent, want dan was je nu dood geweest."


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP