In tegenstelling tot zijn vader Julio praat Enrique Iglesias liever niet over zijn privéleven. Zo wisten de zanger en zijn vriendin – voormalig tennisprof Anna Kournikova – geheim te houden dat zij een tweeling verwachtten. Zal Enrique ook zwijgen over een huwelijk? 

Enrique Iglesias (42) en Anna Kournikova (36) zijn niet happig op publiciteit. Zo stelden ze alles in het werk om verborgen te houden dat ze gezinsuitbreiding verwachtten. Anna verscheen daarom al maanden niet meer in het openbaar, zodat de zwangerschap niet kon worden opgemerkt. Door wijde kleding te dragen op Instagram-selfies wist ze ook goed te verhullen dat ze in verwachting was van Nicholas en Lucy, die op 16 december werden geboren in een ziekenhuis in Miami.

Babygeluk

Slechts een paar familieleden waren op de hoogte van het aanstaande babygeluk, dat Enrique en Anna zo lang mogelijk geheim wilden houden. Daarom duurde het bijna een maand voordat ze foto’s van hun kroost deelden via Instagram. Enrique stapelverliefd kijkend naar Lucy, Anna naar Nicholas. Alleen met de begeleidende woorden ‘My Sunshine’ wilden de twee hun intense geluk uitdrukken. Op meer mierzoete babykiekjes lijken hun miljoenen volgers niet te worden getrakteerd. Enrique en Anna zijn nu eenmaal zeer gesteld op hun privacy. Móchten zij na de gezinsuitbreiding plannen hebben om met elkaar te trouwen, dan is de kans dus heel klein dat ze dat vooraf zullen aankondigen. Er gaan zelfs geruchten dat de twee al getrouwd zouden zijn! 

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 5 ligt nu in de winkel.

Beeld: Andrew Gombert (ANP)