In tegenstelling tot zijn vader Julio praat Enrique Iglesias liever niet over zijn privéleven. Zo wisten de zanger en zijn vriendin – voormalig tennisprof Anna Kournikova – geheim te houden dat zij een tweeling verwachtten. Zal Enrique ook zwijgen over een huwelijk? 

More content below the advertising

Enrique Iglesias (42) en Anna Kournikova (36) zijn niet happig op publiciteit. Zo stelden ze alles in het werk om verborgen te houden dat ze gezinsuitbreiding verwachtten. Anna verscheen daarom al maanden niet meer in het openbaar, zodat de zwangerschap niet kon worden opgemerkt. Door wijde kleding te dragen op Instagram-selfies wist ze ook goed te verhullen dat ze in verwachting was van Nicholas en Lucy, die op 16 december werden geboren in een ziekenhuis in Miami.

Babygeluk

Slechts een paar familieleden waren op de hoogte van het aanstaande babygeluk, dat Enrique en Anna zo lang mogelijk geheim wilden houden. Daarom duurde het bijna een maand voordat ze foto’s van hun kroost deelden via Instagram. Enrique stapelverliefd kijkend naar Lucy, Anna naar Nicholas. Alleen met de begeleidende woorden ‘My Sunshine’ wilden de twee hun intense geluk uitdrukken. Op meer mierzoete babykiekjes lijken hun miljoenen volgers niet te worden getrakteerd. Enrique en Anna zijn nu eenmaal zeer gesteld op hun privacy. Móchten zij na de gezinsuitbreiding plannen hebben om met elkaar te trouwen, dan is de kans dus heel klein dat ze dat vooraf zullen aankondigen. Er gaan zelfs geruchten dat de twee al getrouwd zouden zijn! 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 5 ligt nu in de winkel.


Beeld: Andrew Gombert (ANP)

Pierre van Hooijdonk

Oud-profvoetballer Pierre van Hooijdonk is in diepe rouw. Op Twitter laat hij weten dat hij gisteren zijn vader heeft verloren.

Pierre bedankt zijn vader Jan voor alle liefde die hij van hem kreeg, maar ook voor de persoon, vader en opa die hij was. "Je liet een enorme vechtlus zien, maar dit gevecht kon je niet winnen. Je hebt een andere reis voor de boeg, maar helaas kom je niet meer terug. Rust in vrede", schrijft hij bij de foto's op Twitter.

More content below the advertising

Jan van Hooijdonk was niet de biologische vader van Pierre. Hij trouwde met Pierre's moeder Corrie, toen ze zwanger was van haar ex-vriend. Pierre's biologische vader is van Marokkaanse afkomst, maar die heeft hij nooit gekend. Corrie stierf in maart 2016.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Twitter | Beeld: ANP

Nicolette van Dam gaat een dagelijkse kookshow presenteren voor SBS6. Voor de show zoekt ze gepassioneerde hobbykoks. Een professionele jury gaat de gerechten beoordelen.

'Kan jij goed koken? Je hoeft geen prof te zijn, maar het gaat puur om één gerecht waar je al je vrienden wakker voor kan maken. Jouw eigen signature dish. Ik ben heel benieuwd wat het is en ik zou het graag willen proeven', zegt Nicolette in een promo.

More content below the advertising

SBS6

Het wordt een studioshow voor SBS6. In de nieuwe kookwedstrijd gaan elke dag vier amateurkoks het duel met elkaar aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders