Het nieuws dat Katja Schuurman (44) en Freek van Noortwijk (31) hun eerste kindje verwachten, zal zelfs de grootste cynicus vertederen.

Al tijden verlangde de actrice en presentatrice naar een liefdesbaby van de man die haar binnen vijftien minuten na hun eerste ontmoeting op de wc van zijn eigen restaurant al vurig beminde, met zijn koksmuts waarschijnlijk nog op. De twee lieten er zoals algeheel bekend geen gras over groeien; ze grepen elk mediamomentje aan om met de buitenwereld te delen dat ze nauwelijks nog aan werken toekwamen door hun onuitputtelijke zin in elkaar.

Article continues after the ad

Zwanger

Omdat het extraverte koppel zeker niet egocentrisch is, lieten ze ook anderen volop meegenieten van hun intimiteiten – zelfs argeloze bezoekers op ruige dansfestivals kregen naar verluidt soms het buitenkansje in hun schoot geworpen om in te haken. Dat Katja weleens uit de bocht vliegt en daarvoor zelfs een officiële waarschuwing kreeg – zoals recentelijk tijdens een in meerdere opzichten turbulente KLM-vlucht – mocht de pret thuis niet drukken. Een vruchtbare instelling, want Katja is zwanger.

Uitbundig vieren

En daarmee feliciteert ook Story haar, want het is haar van harte gegund! Over zo’n zes maanden zal haar trio met Freek en dochter Sammie (9) als alles goed gaat een kwartet zijn, iets wat ze voor de lens van de Story-fotograaf alvast uitbundig vieren.

Beeld: Peter Smulders

Dit artikel komt uit Story. Editie 8 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.