Met zes kinderen is het een drukte van jewelste bij Anouk thuis. De oudste dochter van de zangeres draagt de naam Phoenix Ray Stotijn, en heeft net zoveel talent als haar moeder - maar niet met zingen!

De mannen zijn in de meerderheid in huize Anouk. Ze heeft vier zoons en twee dochters. Phoenix is de oudste dochter, inmiddels is ze dertien jaar. De krullenbol heeft een groot talent voor basketballen, net als haar broer én stiefvader. De vader van Phoenix is Remon Stotijn, de man met wie Anouk 8 jaar samen was. Het stel trouwde in 2004, maar gingen in 2008 uit elkaar.

Zes kinderen

Anouk heeft zes kinderen: Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah. Phoenix Ray, Jesiah Dox en dus Sion Jethroe en Jelizah Rose. De Haagse deed eerder uit de doeken dat behalve haar huidige vriend, de andere vaders maar weinig bijdragen aan de opvoeding van de kinderen. 'Niks, hebben ook nooit iets gedaan. Eens in de zoveel tijd gaan de oudste kinderen naar hun vader, maar ze hebben ook hun eigen dingen. Sporten in het weekend, of ze werken.'

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.