Hoewel Aron en Monique ondanks de goede klik tóch wilden scheiden, bleven de twee elkaar regelmatig zien. Er was dus nog hoop op een liefdesverzoening, maar alle kansen zijn nu definitief verkeken. Monique heeft namelijk een nieuwe vlam aan de haak geslagen.

Dat laat Monique weten op Instagram. Hierop deelt ze een foto waarop haar nieuwe liefde te zien is, maar helaas staat haar account op privé. ‘Ik ben happy en wil jullie voorstellen aan de man die dat teweegbrengt, de man die mij laat lachen, liefde laat voelen zoals het bedoeld is', laat de blondine nog weten.

Vlinders

De kandidaat voelt naar eigen zeggen de vlinders weer en ook laat ze nog weten dat hij haar ‘het geloof in echte liefde teruggegeven.' Ze zag het dan ook totaal niet aankomen dat ze nu weer gelukkig is met iemand. ‘Maar geloof mij: Als je het tegenkomt, dan voel je dat alles klopt. En als het dan ook nog eens wederzijds is, is dat een heerlijk gevoel.’

Eerlijk zijn

Eerder werd er ook al gefluisterd dat Aron een nieuwe vriendin heeft. Wat is daarvan waar? Ex-vrouw Monique gaf destijds opheldering.  De blondine moest stiekem wel een beetje lachen om de geruchten dat hij gelukkig zou zijn in de liefde. Monique verklaarde aan De Telegraaf: 'Kijk, als het zo is, dan gun ik het hem van harte, maar het is niet waar. Als Aron echt een nieuwe vriendin zou hebben, had hij mij dat allang verteld.' De twee hebben de afspraak om over zoiets altijd eerlijk naar elkaar te zijn.

Article continues after the ad

Bron: AD | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.