Jim Bakkum vader

Jim Bakkum is niet vies van een verkleedpartijtje. Hij transformeerde dit weekend naar een vrouw, en deelde daar een kiekje van op Instagram. Maar fans moesten twee keer kijken voor ze doorhadden dat het om Jim ging, en niet om Elise Schaap!

Wie zich ooit heeft afgevraagd hoe Jim eruitziet als vrouw, heeft nu eindelijk een antwoord. De zanger en acteur kreeg tijdens de doorpas van zijn nieuwe film 'Onze Jongens in Miami' een roze pruik, make-up en nepwimpers aangemeten. Tot grote verwarring van veel fans! 'Ik dacht serieus in de eerste blik dat dit Elise Schaap was!', reageert een fan op Jims 'nieuwe' look. Onder de foto regent het reacties van mensen die hetzelfde dachten. Elise was er zélf ook van in de war! 'Ja ik dacht dus ook dat ben ik...', reageert ze. Anderen zien ook een gelijkenis met Daphne Deckers.

Tweede film

Jim traint op dit moment hard voor het vervolg op 'Onze Jongens'. 'Deel 1 was al fantastisch om te maken dus je snapt dat ik niet kan wachten om te beginnen met draaien,' zegt de acteur over de film. 'Ik krijg ook alweer rode vlekken (én oortjes) als ik het script lees, maar dat komt zéker goed.' Wij moeten nog even wachten met de rode oortjes, de 'Onze Jongens in Miami' is pas in januari 2020 in de bioscoop te zien. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.
 

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders