De coronacrisis gooit overal roet in het eten, zo ook bij de kerstconcerten van de Toppers. Alle vier de optredens (Ahoy zou op z'n kop worden gezet) zijn geannuleerd.

'Vanwege de ontwikkelingen en onzekerheid rond de coronacrisis kunnen René Froger, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Jan Smit niet door met de voorbereidingen', zo stellen ze in een gezamenlijke verklaring.

Afstand en veiligheid

'Veiligheid en gezondheid staan voorop en samenkomsten van grote aantallen mensen passen niet in de huidige samenleving, afstand houden is momenteel belangrijker en noodzakelijker dan ooit', laten de Toppers weten.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veiligheid en gezondheid staan voorop en samenkomsten van grote aantallen mensen passen niet in de huidige samenleving, afstand houden is momenteel belangrijker en noodzakelijker dan ooit. Ondanks de teleurstelling van dit moment kunnen wij niet wachten jullie allemaal weer welkom te mogen heten bij de komende editie Toppers in Concert ‘Christmas Party of Next Year 2021’. Wij zouden het heerlijk vinden om volgend jaar tijdens het winterse Toppers-feest samen met jullie weer mee te kunnen zingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers. En weer eens ècht samen te zijn in de unieke winterse Toppers sfeer!”

Een bericht gedeeld door Jeroen van der Boom (@jeroenvanderboom) op

Volgend jaar Kerstmis

De kerstconcerten zijn nu met een jaar verplaatst. 'Ondanks de teleurstelling van dit moment kunnen wij niet wachten jullie allemaal weer welkom te mogen heten bij de komende editie Toppers in Concert Christmas Party of Next Year 2021.'

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

KERSTSHOWS TOPPERS IN CONCERT OOK VERZET NAAR KOMEND JAAR TOPPERS IN CONCERT ‘CHRISTMAS PARTY OF NEXT YEAR 2021’ De moeilijke beslissing is genomen…… Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year 2020’ in Rotterdam Ahoy kan dit jaar geen doorgang vinden en wordt verzet naar komend jaar. Gezien alle ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus, de onzekerheid en de steeds weer wisselende maatregelen is het voor ons op dit moment niet mogelijk ‘Hèt meezingfeest van verbroedering’ met het typische warme kerst- en familiegevoel te organiseren en produceren op de wijze die jullie van ons gewend zijn en mogen verwachten’. Veiligheid en gezondheid staan voorop en samenkomsten van grote aantallen mensen passen niet in de huidige samenleving, afstand houden is momenteel belangrijker en noodzakelijker dan ooit. Ondanks de teleurstelling van dit moment kunnen wij niet wachten jullie allemaal weer welkom te mogen heten bij de komende editie Toppers in Concert ‘Christmas Party of Next Year 2021’. Wij zouden het heerlijk vinden om volgend jaar tijdens het winterse Toppers-feest samen met jullie weer mee te kunnen zingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers. En weer eens ècht samen te zijn in de unieke winterse Toppers sfeer! Tickets blijven geldig en je hoeft verder helemaal niks te doen, behalve de nieuwe datum in je agenda noteren. Je ontvangt van Ticketpoint nieuwe tickets voor de show in 2021! Hiermee ben je altijd verzekerd van dezelfde plek als dit jaar. De nieuwe data zijn wederom 22,23,24 en 26 december alleen dit keer met een nieuw jaartal; 2021. We hopen dat het goed met je gaat, je gezond bent en zowel privé als zakelijk overeind blijft in deze bizarre tijd. Vanuit het diepst van ons hart wensen wij jullie alle kracht en gezondheid toe die nodig is. We verheugen ons er op om komend jaar samen met jullie te proosten op jullie…. Onze fans…. De echte Toppers. Blijf gezond. Liefs René, Jeroen, Gerard, Jan & Team Toppers in Concert ❤️

Een bericht gedeeld door Toppers in Concert (@toppersinconcert) op

Bizarre tijd

Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data op 22, 23, 24 en 26 december. 'We hopen dat het goed met je gaat, je gezond bent en zowel privé als zakelijk overeind blijft in deze bizarre tijd. Vanuit het diepst van ons hart wensen wij jullie alle kracht en gezondheid toe die nodig is', zo sluit het kwartet af.

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.