Van coronakilo's geen sprake voor Sylvie Meis (42). De showbizzdiva deelt regelmatig wat bikinifoto's op social media en daarop is te zien dat ze aardig afgetraind is.

En hoe ze het voor elkaar krijgt om er altijd zo strak uit te zien, verklapt ze nu in Grazia. Sinds eind april ging Sylvie namelijk hard aan de bak met trainen. Niet alleen voor een bikinishoot, maar ook voor haar bruiloft en in het algemeen flaneert ze graag over het strand met een slank lijf.

Intermittent fasting

Hoewel de sportscholen natuurlijk dicht waren, had Meis gelukkig haar eigen gym en maakte ze veel lange wandelingen. 'Zonder dat alles zou ik precies hetzelfde hebben gedaan', aldus Sylvie. 'Ik ben de afgelopen maanden iets gestructureerder geweest met intermittent fasting. Mijn laatste maaltijd is rond zes uur ’s avonds. Het ontbijt stel ik uit tot elf, half twaalf ‘s middags. Je eet niet zozeer minder calorieën, maar wel in een kortere time frame waardoor je je lichaam meer de kans geeft om vet te verbranden. Sporten doe ik dan ook op een lege maag.'

Champagne

Sylvie proost graag met een glaasje champagne zo nu en dan, maar voor de rest laat ze de alcohol liever staan. Ook slechte koolhydraten gaat ze uit de weg. Nee, vis en groente, aangevuld met gezonde vetten van ei en avocado, dat is wat Meis eet om op gewicht te blijven.

Article continues after the ad

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.