Niet voor iedereen was het een succesvol jaar op het gebied van de liefde. Deze sterren lieten hun relatie achter in 2018.

‘Andere karakters’

Anderhalf jaar na het overlijden van zijn vrouw Roos in september 2012 vond Ernst Daniël Smid nieuw liefdesgeluk bij Aly Burgers, de beste vriendin van Roos. ‘Ze kwam al twintig jaar bij ons over de vloer, maar na Roos’ overlijden was er geen contact meer. Later kwamen we elkaar op Facebook tegen, en er gingen wat berichtjes heen en weer. We maakten een koffieafspraak.’ Van het een kwam het ander en Ernst Daniël en Aly werden verliefd. Aly trok met haar zoon Sven bij Ernst Daniël in, en er werden trouwplannen gesmeed. Maar helemaal van een leien dakje ging het allemaal niet. ‘Zoals je weet hebben Aly en ik nogal een knipperlicht-relatie,’ bekende Ernst Daniël. Na vier jaar liep het echt spaak tussen de twee. ‘We zijn er opnieuw achter gekomen dat onze karakters anders zijn dan in het begin van onze relatie. Daarom hebben we besloten uit elkaar te gaan.’

Article continues after the ad

Doktersbezoek

Kort na de breuk met haar Libanese verloofde Charbel Aouad werd Sylvie Meis eind januari gespot met de Nederlandse dokter Sander Klieverik, toen de twee in hun woonplaats Hamburg van een romantisch diner genoten. Deed Sylvie hun contact toen nog af als vriendschap, enige tijd later werden zij en Sander hand in hand gefilmd. Daarna beleefden ze een romantisch weekend in het vijfsterrenkasteel Weissenhaus aan de Duitse Oostzee. Na een tripje naar Parijs bekoelde de liefde echter. In oktober gingen geruchten dat Sylvie was gevallen voor de elf jaar jongere producer Bart Willemsen, die ze leerde kennen op de set van de film Misfit. Story betrapte Bart bij Sylvie’s huis in Hamburg, waar hij een weekend doorbracht. En even later bekende Sylvie dat ze inderdaad aan het daten is met Bart.

‘Opnieuw gestrand’

In de tien jaar jongere Igor Neves dacht Fajah Lourens de ware te hebben gevonden. Hij trok al snel bij haar in in haar riante landhuis in Purmerland en Fajah vertelde: ‘Ik kan op hem leunen en hij staat altijd klaar voor mij en de kinderen.’ Toen anderhalf jaar later geruchten over een breuk gingen omdat Igor zijn koffers zou hebben gepakt, zei Fajah: ‘We zijn nog steeds samen en gelukkig met elkaar.’ Wel bevestigde ze dat Igor een eigen woning had gekocht, om even later tóch te bekennen: ‘Ik was er nog niet klaar voor om het toe te geven, maar mijn relatie is opnieuw gestrand.’ Onlangs vertelde Fajah in het blad LINDA dat ze spijt had dat ze ‘het had uitgemaakt met Igor’. Ze zei te hopen dat ze haar relatie met hem weer kon herstellen.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 52 ligt nu in de winkel of lees het verhaal op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, ANP, Instagram