Niet voor iedereen was het een succesvol jaar op het gebied van de liefde. Deze sterren lieten hun relatie achter in 2018.

Woning verlaten

Helemaal hoteldebotel was dj Ruud de Wild toen de vonk tussen hem en Ilse Knijn oversprong. In Libelle vertelde hij: ‘We kennen elkaar eigenlijk al lang, maar we zijn elkaar een tijd uit het oog verloren. Zij is de eigenaar van Knijn Bowling in Amsterdam waar ik vroeger weleens kwam. Ik vond haar leuk en zij mij, maar we deden er nooit iets mee omdat we allebei altijd iemand anders hadden.’ Ruud scheidde in 2004 van actrice Tatum Dagelet met wie hij vier jaar getrouwd was en dochter Toy Travis kreeg. Daarna trouwde hij in 2007 met Aafke Burggraaff. Samen kregen zij kinderen Johnny en Teddy. Begin 2014 werd Aafke verliefd op een ander... Ook Ruuds liefdesgeluk met Ilse duurde niet lang. Na een relatie van vier jaar vertrok Ruud uit Ilse’s woning in Muiderberg om in zijn eentje een appartement in Amsterdam-Oost te betrekken.

Article continues after the ad

Niet als vrienden

In november 2016 sprong de vonk over tussen Jos Verstappen en het Braziliaanse fotomodel Amanda Sodré. Het was tijdens de Grand Prix van Brazilië, waar Jos naar de verrichtingen van zijn zoon Max keek en pitspoes Amanda bij diens Formule 1-auto ontwaarde. Enkele weken later al hadden ze een relatie. Maar begin dit jaar kwam daar een eind aan. Jos en Amanda zouden volgens bronnen niet bepaald als vrienden uit elkaar gegaan zijn. Feit is in elk geval dat ze al hun gezamenlijke foto’s wisten en elkaar niet meer volgden op Instagram.

‘Een ander’

Een huwelijk was waar het hart van Wibi Soerjadi naar uitging nadat hij en Céline van Riemsdijk zich na een breuk verzoend hadden. ‘Ik wil Céline heel graag mijn jawoord geven. Omringd door mijn favoriete Disneyfiguren Mickey Mouse en Donald Duck.’ Maar nog voordat ze ringen konden uitzoeken, liet Céline de pianist in de steek. ‘Céline heeft een ander vriendje,’ vertelde Wibi. ‘Dat is niet leuk om te zien.’ Hoewel Wibi intens verdrietig was, koesterde hij geen wrok jegens Céline. ‘Als zij gelukkig is, dan is het goed. Zo sta ik er echt in. Ik hou nog steeds van Céline, dus dan moet ik haar dit geluk ook gunnen. Maar leuk is het niet. Haar vriend heb ik niet ontmoet, dat wil ik niet. Dat vind ik te pijnlijk.’

‘Gezamenlijk besluit’

Het was macho militair Bert die Sylvana Simons niet alleen weer deed geloven in de liefde, maar ook haar rots in de branding was tijdens turbulente tijden waarin de immer strijdlustige politica verregaande bedreigingen te verduren kreeg vanwege haar uitgesproken politieke standpunten. ‘Ik kan altijd bij hem terecht,’ vertelde Sylvana. ‘Hij verliest nooit zijn geduld en is er echt altijd voor me. Ik was het altijd al, maar juist in deze situatie voel ik me echt gezegend met een man als hij naast me.’ Maar in april bekende Sylvana dat het over en uit was met Bert. ‘Als een relatie overgaat, is dat natuurlijk niet leuk. Maar in ons geval lag er gelukkig niets naars aan ten grondslag. Het was een gezamenlijk besluit en we zijn weliswaar uit elkaar, maar we zijn nog wel vrienden. Ik zie Bert nog geregeld.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 52 ligt nu in de winkel of lees het verhaal op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, ANP