Niet voor iedereen was het een succesvol jaar op het gebied van de liefde. Deze sterren lieten hun relatie achter in 2018.

Abortus

Alexander Pechtold en Anne Lok leerden elkaar kennen in 2014 tijdens een D66-weekend op de Veluwe. Tussen de twee, die toen beiden een partner hadden, werd het méér dan een verliefdheid. In het voorjaar van 2016 raakte Anne, die drie kinderen heeft met haar ex-partner, zwanger. Het bleek een tweeling, die Anne graag wilde houden ondanks dat Pechtold – die ontkent de vader van de kinderen te zijn – in haar optiek bleef aandringen op een abortus. De tweeling zorgde voor een breuk tussen hen, maar later verzoenden ze zich. Anne raakte wéér zwanger en Pechtold zou weer aangedrongen hebben op een abortus. Anne ging daarin mee, maar nadat ze maatregelen had genomen verbrak de oud-D66-leider de relatie. En toen bleek Anne nog steeds zwanger... Ze heeft niets meer van Alexander Pechtold gehoord.

‘Loslaten’

Begin van dit jaar vertelde musicalster Tommie Christiaan met zijn verloofde Michelle Splietelhof op zoek te zijn naar een ander huis. ‘We willen het liefst naar een ruime, leuke eengezinswoning waar onze dochter Lily Sophie in de tuin kan spelen. Een groter huis betekent ook ruimte voor een tweede kindje. Michelle en ik willen graag een broertje of zusje voor Lily Sophie.’ Maar voordat er verhuisd werd, gingen de twee afgelopen september uit elkaar! Tommie liet op Instagram weten: ‘Michelle en ik laten elkaar los. We hebben zeven mooie, intense en liefdevolle jaren gehad samen, waarin we de liefde van ons leven kregen: Lily’. Kort daarop liet Tommie weten verliefd te zijn op On Your Feet-collega Jamie Dors.

Article continues after the ad

‘Zelden zo gehad’

Na gestrande relaties met Lieke van Lexmond en Kim Kötter dacht Mark van Eeuwen in de mooie Anne de ware te hebben gevonden. ‘Het vreemde is dat Anne in mijn leven is gekomen op het moment dat ik niet meer op zoek was,’ vertelde Mark aan Story. ‘Ik was in de Jordaan in mijn vaste stamkroeg en daar zag ik haar opeens. Ik voelde me direct tot haar aangetrokken. En dat gold ook voor haar. We zagen elkaar en het klikte. We kunnen over alles met elkaar praten, lachen en zijn echt aan elkaar gewaagd. Ik heb echt het gevoel dat alles tussen ons goed zit, ik heb helemaal geen reserves en dat heb ik zelden zo gehad. Het lijkt of ik met Anne mijn grote liefde heb gevonden. Ik hoop dat we heel lang samen blijven.’ Maar na anderhalf jaar namen Mark en Anne afscheid van elkaar...

Lees het hele verhaal in Story. Editie 52 ligt nu in de winkel of lees het verhaal op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders