Gallyon van Vessem heeft na haar vertrek bij Hart van Nederland een nieuwe presentatieklus. Ze is in januari te zien als co-host in het RTL-programma 5 Uur Live, onthulde ze in RTL Boulevard.

Haar gedwongen vertrek bij SBS6, waar ze in 1995 haar debuut maakte in het nieuwsprogramma, is Gallyon niet in de koude kleren gaan zitten. 'Het waren rumoerige tijden, ik moest natuurlijk even bijkomen van wat er allemaal is gebeurd', vertelde ze. \Maar er zijn ook een paar deuren opengegaan waar ik natuurlijk een beetje op gehoopt had. Een daarvan is dat ik bij RTL 5 Uur Live mag presenteren in januari. Samen met Daphne Bunskoek, dan ben ik dus co-host en dat vind ik onwijs eervol. Ik ben een heel blij mens'

Article continues after the ad

Afwachten

Naast 5 Uur Live is Gallyon ook in gesprek over andere dingen. 'Ik wil eerst deze klus afwachten en dan zien we wel eventjes verder. Eigenlijk ben ik nog wel aan het praten met een heleboel mensen, de bekende koppen koffie drinken.' De presentatrice nam in oktober afscheid bij Hart van Nederland. Ook collega Selma van Dijk moest na jaren vertrekken omdat SBS6 het programma wil vernieuwen.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.