Van een romance met Rodney Sneijder tot een volledig verbouwd lichaam: er wordt veel gefluisterd over Gaby Blaaser. Op de bank van Anna Nooshin vertelt ze hoeveel plastische ingrepen ze écht heeft ondergaan.

Gaby is te gast in Anna Nooshins YouTube-programma Gossip om roddels over zichzelf te bevestigen of ontkrachten. Eén daarvan gaat over plastische chirurgie; ze zou haar hele lichaam hebben verbouwd. Gaby kan er wel om lachen. 'Ik zou willen dat ik neppe tieten had!', zegt ze tegen Anna. De influencer en actrice zit er niet mee dat mensen denken dat ze veel plastische ingrepen heeft ondergaan. 'Ik vind het op zich wel een compliment dat ik mijn hele lichaam zou hebben laten verbouwen, want alles is echt.'

Article continues after the ad

Fillers

Alles is echter een groot woord, want Gaby onthult dat ze regelmatig fillers laat inspuiten in haar voorhoofd en lippen. Daarvoor wordt ze niet gesponsord, benadrukt ze. Hoewel Gaby nog niet onder het mes is geweest, sluit ze het niet uit. Na een zwangerschap zou ze wel een borstvergroting willen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders