Sylvie Meis zei eerder al dat hoewel ze zelf nog geen ingreep had ondergaan, niet negatief te staan tegenover plastische chirurgie. Dat ze aan zichzelf zou laten sleutelen, lijkt dan ook steeds waarschijnlijker te worden.

De Duitse website Bild meldt dat de diva binnenkort weleens aan zichzelf zou kunnen laten sleutelen. 'Iedereen moet dat zelf weten. Ik weet niet of ik een facelift zou willen doen, als ik ouder word, misschien als ik 60 ben. Maar als ik het wil doen, dan zal ik het ook doen', aldus La Meis.

Article continues after the ad

Kritiek

En al die kritiek op haar uiterlijk? Daar heeft Sylvie helemaal genoeg van. 'Ik vind het triest dat mensen zo op het uiterlijk van anderen letten – wat is dat, hoe ziet het eruit? Het is zo analytisch geworden, dat is toch niet nodig. Ik vind dat bullshit.' Toch is er ook een lichaamsdeel waar ze nooit iets aan zou laten doen. 'Ja, ik wil een rondere kont, maar ik heb de afgelopen jaren ontzettend getraind. Alleen, ik zal nooit zo’n kont hebben als Kim Kardashian, ook omdat ik er gewoon niets aan wil laten doen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders