Wij zien het wel gebeuren. Met een dijk van een stem blaast Romy gegarandeerd iedereen weg. Maar op de vraag of ze mee zou willen doen aan het Songfestival volgend jaar geeft musicalster Romy Monteiro helaas toch een teleurstellend antwoord.

Lees ook: Romy Monteiro over haar lichaam: 'Ik mag er zijn'

Eigen muziek

Tegen Lars Boele van radiozender 100%NL vertelt ze namelijk dat ze eerst eigen muziek wil maken, voordat ze meedoet aan het Songfestival. Ze ging maar twijfelend in op de vraag of ze al was gevraagd voor het evenement. Het lijkt haar wel superleuk, maar ze geeft toch aan dat ze eerst een betere zangeres moet worden om Nederland zo goed mogelijk te kunnen vertegenwoordigen.

Niet afgewezen

Ze wil dan ook eerst een eigen album uitbrengen. Wel is Romy enthousiast over een mogelijke deelname. 'Ik heb het niet afgewezen', aldus de zangeres. Monteiro gaat wel het Junior Songfestival presenteren, dus we zien haar daar in ieder geval nog terug!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: AD.nl & 100%NL

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders