Rogier werd dan misschien wel niet gekozen door Gordon, maar de Leidenaar heeft op liefdesgebied niks te klagen. Hij wordt namelijk bedolven onder de brieven en krijgt zelfs nogal pikante foto's opgestuurd. De publiekslieveling staat meer dan open voor een nieuwe man in zijn leven.

Hij onthult dan ook dat hij niet uitsluit dat er een nieuw datingsprogramma komt waarin hij op zoek gaat naar de ware. Hij is zelfs al in gesprek met verschillende zenders. Met welke, dat wil hij niet zeggen, maar op zijn Instagram hint hij toch wel degelijk dat het RTL gaat worden. Samen met zijn dochtertje is hij namelijk te zien voor het logo. Nu maar hopen dat Rogier aan het einde van het programma wél iemand kiest.

 

Vandaag gezellig op pad geweest met m’n draakie💜😉

Een bericht gedeeld door Rogier van der Linden (@rogier_van_der_linden) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram

 "Binnen de grenzen van wat mogelijk is" gaat het goed met Sjoukje Hooymaayer. De 77-jarige actrice kreeg een paar weken geleden te horen dat ze eierstokkanker in een ver gevorderd stadium heeft. "Het is natuurlijk allemaal nogal wat om mee om te gaan", zegt ze maandag in De Telegraaf.

Rotziekte

Hoewel Hooymaayer besloot af te zien van verdere behandeling, stond ze zondagavond weer op het podium in de musical My Fair Lady. "Dit laat ik me door die rotziekte ook niet nog eens afnemen. Nee hoor, ik ga door." De actrice legde haar rol in de musical aanvankelijk neer vanwege haar ziekte, maar gaf anderhalve week geleden in een afscheidsbrief aan het publiek aan toch nog een paar keer te willen spelen.

Plannen

Hooymaayer heeft "nog wat plannetjes". "Volgende maand wil ik ook nog graag een paar keer het toneel op, wanneer we de afsluit hebben in Carré." Daarna wil ze met "het hele gezin" een weekeinde naar Italië. "Inderdaad maar kort, want ik moet me wel wat ontzien en de reis zal best zwaar zijn, maar we gaan er optimaal van genieten. Er komt zoveel liefde op me af, het is echt geweldig."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

De zus van volkszanger Tino Martin is zaterdag overleden. De zanger herdenkt zijn zus Kim van der Valk op sociale media.

Nooit vergeten

"Ook vandaag hield ik je hand vast, eerst warm en later koud, ik zal nooit vergeten hoe jij hebt geknokt en hoe jij in het leven stond", schrijft Tino Martin op Facebook. "Dag mijn zuster op een houtvlot!! We gaan je altijd mooie stralende lach en nog veel meer van je missen."

Liefste vrouw

Eerder deze week noemde de zanger zijn zus ''de sterkste, mooiste en liefste vrouw van onder andere de planeet aarde."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)