Het lijkt over en uit te zijn tussen Nicolette Kluijver en haar man Joost Staudt. Dat kunnen we opmaken uit een bericht dat de 34-jarige presentatrice vrijdagavond deelde op haar Instagram. Het bericht is inmiddels verwijderd.

Na de bekendmaking van Kaj Gorgels als haar mede-presentator in het programma 'Expeditie Robinson', plaatste Kluijver vrijdagavond een opmerkelijk bericht op haar Instagram. Zo plaatste de presentatrice een foto van een quote, waarin stond: 'Het beste wat je soms kunt doen als je van iemand houdt, is ze laten gaan.' In het bijschrift schreef ze: 'We zullen de beste vriendjes blijven' met een gebroken hartje erbij.

Article continues after the ad

Scheiding?

Met de cryptische Instagram-post lijkt Nicolette haar scheiding bekend te maken van chirurg Joost Staudt. Toch verdween het bericht alweer snel van haar account. AD Show bemachtigde een screenshot van het bewuste bericht (zie onderstaand). Tegen Grazia vertelde Kluijver al wel eens dat een scheiding geen optie was, ook al zou zij of Joost vreemdgaan. 'Ook al gaat hij nu met twee secretaresses, of twee verpleegsters in de lift, dan moeten we daar gewoon uitkomen. We hebben drie kleine kinderen samen, dus in mijn hoofd is uit elkaar gaan echt geen optie,' aldus Nicolette. 

Het stel trouwde in 2012 en heeft samen drie jonge kinderen: dochter Isabella en de tweeling Ana-Sofia en Jesse Joost. Het management van de presentatrice is vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: AD Show | Beeld: Peter Smulders