Naar verwachting zullen Martien, Erica, dochter Maxime en kleindochter Claire nog dit voorjaar naar hun nieuwe onderkomen verhuizen. Vindt Martien het niet moeilijk om het Franse chateau achter te laten? 

‘Nee, ik hecht me nooit aan dingen. Met mensen is dat heel anders. Nadège die bij ons op het chateau werkt, zal ik wel erg missen als we weg zijn. Maar misschien kan ze inderdaad wel meekomen naar Nederland,’ verklaarde Martien vorige week aan Story met een veelbelovende oogtwinkeling.

Article continues after the ad

Regenbooggemeente

In hun nieuwe woonplaats Hengelo kunnen ze genieten van de serene rust die in de Achterhoek heerst. Ongetwijfeld zal het Martien ook aanspreken dat de Gemeente Bronckhorst waar Hengelo onder valt, in 2017 is uitgeroepen tot Regenbooggemeente. Dat betekent dat er een actief beleid is voor de acceptatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuele, transgender en intersekse personen. Het is geen geheim dat Martien op mannen valt, ook al is hij twee keer getrouwd met zijn Erica en heeft hij dochters Montana en Maxime. Toen Martien jaren geleden uit de kast kwam, dompelde hij zich enige tijd onder in het homo-uitgaansleven in Amsterdam en omstreken. Al vrij snel kwam Martien erachter dat hij daar niet thuis hoorde en besloot hij terug te keren bij zijn gezin. Dat neemt niet weg dat Martien het fijn zou vinden om een leuke man te leren kennen. En wellicht gebeurt dat in het homo-vriendelijke Hengelo... 

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.