Voormalig supermodel Kate Moss heeft al enige tijd een knipperlichtrelatie met de 30-jarige fotograaf Nikolai van Bismarck. Maar het lijkt erop dat hun relatie nu toch serieuze vormen begint aan te nemen. Onlangs werd Kate namelijk gesignaleerd met een knoeperd van een ring om haar vinger…  Maar is het wel zo'n goed idee van het topmodel om in het huwelijksbootje te stappen?

Mocht Kate met haar fotograaf van adellijke afkomst de gang naar het altaar maken, dan is dat best opmerkelijk. Want hun tweejarige relatie kan niet bepaald als stabiel worden bestempeld. En stabiliteit, dat is precies waar Kate naar verlangde nadat haar huwelijk met gitarist Jamie Hince (48) was gestrand. Maar die vond ze niet bij Nikolai!

Article continues after the ad

Drank & drugs

De twee leken constant in beschonken toestand te verkeren. En dat terwijl Kate al een roerig leven vol drama, drank & drugs achter de rug had. 
Op een gegeven moment liep het alcoholgebruik zo de spuigaten uit, dat Kate en Nikolai besloten te stoppen met drinken. Dat ging even goed – Nikolai liet zich zelfs opnemen om af te kicken –  totdat de twee vorig jaar zomer tóch weer naar de fles grepen. Een paar wijntjes voor de gezelligheid tijdens hun vakantie in Griekenland moest kunnen, vond het koppel. Nikolai raakte daarna echter weer verslaafd, tot afschuw van Kate. Zij zou hem voor een ultimatum hebben gesteld, nadat hij een bende had achtergelaten na een feestje in haar appartement. ‘Kate is woest. Ze heeft er echt genoeg van en heeft tegen Nikolai gezegd dat hij orde op zaken moet stellen in zijn leven,’ zei een ingewijde tegen The Sun. 

Beiden fout

Een paar maanden daarvóór had Kate ook al met Nikolai gebroken, nadat zij hem stomdronken thuis had aangetroffen. Dat verhaal zou echter anders in elkaar zitten. Nikolai zou zélf zijn biezen hebben gepakt, omdat hij de feestende levensstijl van Kate niet langer kon verdragen. ‘Hij wil zich serieus richten op zijn werk als fotograaf en dat is niet mogelijk als hij fulltime bij Kate is, vooral niet wanneer zij feestjes geeft,’ zei een bron. ‘Ze wonen nu apart, maar zijn nog steeds samen.’ Die ‘aan-uit-constructie’ bleven zij voortzetten. Blijkbaar kunnen ze niet zonder elkaar, want na heftige aanvaringen zoeken ze elkaar tóch steeds weer op. Wellicht zijn Kate en Nikolai nu zeker van hun gevoelens, en willen ze dat met de grote diamanten ring kenbaar maken...

Het hele verhaal lees je in de nieuwe Story. Editie 34 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Fernando Bizerra Jr (ANP)