Duncan Laurence ziet zichzelf wel op het podium van het Eurovisiesongfestival 2020. De zanger, die het liedjesfestijn twee weken geleden won en naar Nederland haalde, zou het leuk vinden om volgend jaar een van de presentatoren te zijn. Zo liet hij doorschemeren op Twitter.

Waar Duncan daags na zijn songfestivaloverwinning alles nog moest laten bezinken, heeft hij inmiddels een beetje bij kunnen komen. De zanger hield na terugkomst in Nederland één dag rust en vliegt sindsdien kriskras door Europa voor interviews. "Het gaat super goed", antwoordde Duncan op de vraag hoe het nu met hem gaat.

Article continues after the ad

Nieuwe muziek

In de nabije toekomst stort Duncan, die voor zijn deelname aan het songfestival nauwelijks bekendheid genoot, zich op het schrijven van nieuw materiaal. "Nieuwe muziek maken", was het antwoord op de vraag wat zijn zomerplannen zijn. De 25-jarige zanger beloofde "snel" nieuwe nummers op Spotify, waar tot nu toe alleen zijn songfestivalhit Arcade te vinden is.

Pinkpop

Duncan, die dit weekeinde verschillende vragen van fans beantwoordde, liet ook weten zich te verheugen op Pinkpop. Hij is toegevoegd aan de line-up van de derde en laatste festivaldag, maandag 10 juni. Duncan hoopt ook de afsluiter van die dag, Fleetwood Mac, mee te kunnen pikken. De zanger kijkt enorm uit naar zijn clubtournee, later dit jaar, en hoopt "ooit" nog eens in de Verenigde Staten te mogen toeren.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)