André Hazes en Monique Westenberg kunnen niet wachten om in het huwelijksbootje te stappen. De blondine gaf haar Instagramvolgers vanmiddag alvast een voorproefje van haar trouwjurk.

Alberto Axu Couture is samen met illustrator Kim hard aan het schetsen om de perfecte trouwjurk voor Monique te ontwerpen. Op de eerste schets is een mooie klassieke jurk te zien. Het Instagramaccount @albertoaxu omschrijft de jurk als een ‘klassieke satijnen prinsessen-trouwjurk die volledig handbewerkt is met Franse kantbewerkingen en kleine 3D-bloemetjes en steentjes’. De jurk heeft een lange sleep en een mooie open rug.

Article continues after the ad

Enthousiaste reacties

De reacties zijn heel positief. De reacties bestaan vooral uit hartjesogen en woorden als ‘prachtig’ en ‘wauw’. 

Avondjurk

In een Instagram Story plaatste hetzelfde account de schets voor de avondjurk. Het échte design wordt nog niet gedeeld. ‘Dit is een voorproefje, uiteraard gaan wij het design voor Monique nog niet met jullie delen. Maar elementen van mijn nieuwe collectie die vanaf eind januari klaar hangt, spelen zeker een grote rol in haar design!’. Monique heeft alleen de eerste schets op haar Instagram Story gedeeld. 

Verloofd

Op 12 december vroeg André zijn Monique ten huwelijk. De zanger is op z'n knieën gegaan tijdens een romantisch etentje in een compleet versierde ruimte. 'Mijn grote liefde, sterkste en mooiste vrouw op aarde zei JA!', liet een dolgelukkige André weten op Instagram. Na de tijdelijke breuk lijkt hun liefde sterker geworden dan ooit. Beide BN’ers hadden al eerder laten weten graag te willen trouwen. Zelfs voor de breuk in 2019 waren de twee er al klaar voor. Nu is het eindelijk zo ver en spat het geluk er van af!  

Beeld: Instagram 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.