Hoewel Kanye West eerder deze week nog aankondigde graag terug te willen verhuizen naar zijn 'hometown' Chicago, is er geen hair-extension op Kim Kardashian's hoofd die eraan denkt om mee te gaan. De realityster piekert er niet over om weg te gaan uit Los Angeles.

Kanye heeft al meerdere villa's op het oog en ziet het helemaal zitten om zijn kinderen groot te brengen in 'the windy city'. De huizen die hij en Kim in Los Angeles bezitten wil hij graag behouden, maar een definitieve verhuizing zit er vooralsnog niet in. "Kim wil de kinderen in LA grootbrengen. Ze vindt het prima om tijd in Chicago door te brengen, maar niet op een permanente basis. Hun oudste kind North zit net op school en heeft het daar naar haar zin. Kim denkt niet dat de kindjes beter worden van een verhuizing, waarbij ze ook nog eens ver weg zitten van hun neefjes en nichtjes", aldus een insider.

Article continues after the ad

"Daarbij verandert Kanye zo snel van mening dat Kim het met een korreltje zout neemt. Vandaag wil hij verhuizen naar Chicago en morgen wil hij nooit meer weg uit LA. Dus ze laat het maar even voor wat het is."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP