Nadat Froukje de Both (47) vorige week gespot werd tijdens een romantische strandwandeling, laaiden de geruchten over een nieuwe liefde op. Zojuist bevestigt de presentatrice dat ze inderdaad weer dol is op een man.

Met een prachtige, zomerse foto showt Froukje haar nieuwe liefde aan de wereld. Daarop is te zien hoe ze tijdens de ondergaande zon (#goldenhour) gezoend wordt door een knapperd met donker haar en een aantrekkelijk 3-dagen-baardje. Ze maakt er verder weinig woorden aan vuil; “Love”, schrijft ze erbij, met de ‘o’ in de vorm van een hartje.

Article continues after the ad

Bestemming: zevende hemel

De nieuwe vlam is ene Jordy Jansen, die piloot zou zijn. Hoe de twee elkaar hebben ontmoet, is niet bekend, maar volgens een woordvoerder van Froukje kennen de twee elkaar al wat langer. De vonk zou alleen pas onlangs zijn overgesprongen.

Liefdesleven

Froukje scheidde in 2012 van Jeroen te Rehorst, met wie ze in 2012 samen dochter Emma kreeg. De jaren erna was ze samen met radio-dj Niek van der Bruggen, maar die relatie liep afgelopen zomer na zes jaar op de klippen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl