Het valt voor Humberto Tan (52) niet altijd mee om rustig te blijven onder de aanhoudende kritiek op zijn affaire met Dionne Stax en de dalende kijkcijfers van zijn programma RTL Late Night. Zeker niet wanneer de kritiek afkomstig is van een gewaardeerde tv-collega Frits Sissing.

Zelfs tv-collega Frits Sissing, die in het wereldje toch bekendstaat als een sympathieke en positieve vakgenoot, kon zich niet inhouden over Humberto. Frits presenteerde vorige week de nieuwjaarsborrel van het bedrijf White Canvas in het Conservatorium Hotel in Amsterdam en deelde daarbij opmerkelijk genoeg een als grap gecamoufleerde sneer uit naar Humberto.

Imagoprobleem

'Ik had eigenlijk verwacht dat Humberto Tan deze avond zou presenteren, maar die heeft een dusdanig imagoprobleem dat ik hier vanavond ben,' begon Frits, waarna er door de aanwezigen massaal hard werd gelachen. Het was niet voor niets dat Frits het imago van Humberto opvoerde: White Canvas is een bedrijf dat zich bezighoudt met reputatiemanagement en bedrijven en personen beschermt tegen de gevolgen van negatieve berichtgeving.

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders