Het valt voor Humberto Tan (52) niet altijd mee om rustig te blijven onder de aanhoudende kritiek op zijn affaire met Dionne Stax en de dalende kijkcijfers van zijn programma RTL Late Night. Zeker niet wanneer de kritiek afkomstig is van een gewaardeerde tv-collega Frits Sissing.

Zelfs tv-collega Frits Sissing, die in het wereldje toch bekendstaat als een sympathieke en positieve vakgenoot, kon zich niet inhouden over Humberto. Frits presenteerde vorige week de nieuwjaarsborrel van het bedrijf White Canvas in het Conservatorium Hotel in Amsterdam en deelde daarbij opmerkelijk genoeg een als grap gecamoufleerde sneer uit naar Humberto.

Imagoprobleem

'Ik had eigenlijk verwacht dat Humberto Tan deze avond zou presenteren, maar die heeft een dusdanig imagoprobleem dat ik hier vanavond ben,' begon Frits, waarna er door de aanwezigen massaal hard werd gelachen. Het was niet voor niets dat Frits het imago van Humberto opvoerde: White Canvas is een bedrijf dat zich bezighoudt met reputatiemanagement en bedrijven en personen beschermt tegen de gevolgen van negatieve berichtgeving.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Bewoners: oud-voetballer en tegenwoordig tv-analist René van der Gijp (57) en zijn tienerzoon Nicky; oudste zoon Sanny komt geregeld langs.
Beschrijving: een vrijstaande bungalow uit 1961 van 162m² met een eigen oprit en carport, in een rustig buurtje met rijtjeshuizen en flats in de Plantenwijk in Dordrecht. Het is strak en licht ingericht, met opvallende reproducties van naakttekeningen en foto’s van Marilyn Monroe en Brigitte Bardot aan de muur. In de achtertuin bevindt zich een zwembad.
Betaald: € 520.000 (2008). René bezit ook nog een huis in Rotterdam en een appartement in Scheveningen.
BN’ers in de buurt: Inge de Bruijn (Barendrecht), Robin van Persie (Rotterdam), Gerard Cox (Mijnsheerenland).

Bekijk foto's van de bungalow in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders 

Georgina Verbaan zou nog graag eens een roman willen schrijven. De actrice, die woensdag een nieuwe bundel heeft uitgebracht met een selectie van haar NRC-columns, heeft al eens een poging gewaagd. "Ik heb het wel geprobeerd, maar het is nog niet echt gelukt", zei ze in RTL Late Night.

Georgina had afgelopen jaar tijd ingeruimd om te beginnen, maar dat lukte niet erg. "Je moet jezelf aan het werk zetten. Dat is wel even schrikken", aldus de actrice. Waarschijnlijk komt er nu een korte verhalen-bundel, denkt ze. "Ik wil dat eerst in de vingers hebben."

In haar bundel Iets om naar uit te kijken staan naast Georgina's columns al drie korte verhalen. Het is na Loze ruimte uit 2016 haar tweede bundel.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP