Hij was de enige ‘Bom aan boord’ die zich zonder acuut ingrijpen in vliegtuigen mocht bevinden: tv-icoon Frits Bom, die op donderdag 19 oktober op 73-jarige leeftijd in Spanje overleed. In het bijzijn van zijn vrouw Annemiek en hun zoons Marco en Ingo blies Frits na een kort ziekbed zijn laatste adem uit. Als voormalige havenarbeider maakte Frits een bliksemcarrière. Nadat hij voet aan wal had gekregen bij de NOS, waar hij zich voor het Journaal als verslaggever vastbeet in nieuwswaardige verhalen, kwam zijn landelijke bekendheid later vooral toen hij respectievelijk De Ombudsman, De Konsumentenman en De Vakantieman werd. In die laatste rol bezorgde hij de tv-kijker hilarische beelden toen in zijn programma aan vakantiegangers ter plekke werd gevraagd op een landkaart aan te wijzen waar ze zich op dat moment precies bevonden – iets wat doorgaans niet lukte. Met zijn Spaanse woonplaats Oliva, gelegen tussen Gandia en Dénia, zou dat nog moeilijker zijn geweest; het is een onbekend kuststadje waar Frits en zijn gezin zich ontzettend thuis voelden. Daar is Frits aan zijn laatste vakantiereis begonnen. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

 

 

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders