Fresku heeft de zorgen om zijn pasgeboren zoontje de vrije loop gelaten in de studio. Het resultaat is het nummer Mijn zoon, dat later deze week verschijnt.

"Ik heb een track voor 'Mijn zoon' opgenomen samen met Janne Schra geproduceerd door Chievva", maakte Fresku maandag bekend via Instagram. "Ik ben blij deze aankomende vrijdag 10 augustus met jullie te kunnen delen. Alle opbrengsten komen ten goede aan het Ronald McDonald kinderfonds."

Article continues after the ad

 

Het gaat steeds iets beter


Met de kleine Rayaan gaat het weer een beetje beter. Fresku riep zijn fans drie weken geleden op te bidden voor zijn zoontje, dat een maand geleden ter wereld kwam. "Mijn zoontje Rayaan Zahir Michael Reymound is aan het vechten en heeft al jullie gebeden nodig. Please doe wat extra smeekbeden voor deze mooie kleine prins."

 

Mooie toekomst


Maandag liet Fresku weten dat alle smeekbeden hebben geholpen. "100000x bedankt mensen!!! De afgelopen weken hebben jullie mij veel liefde gegeven voor mijn zoon. Bedankt daarvoor... Alle wensen hebben hun werk gedaan want gelukkig gaat het alweer een stuk beter met Rayaan en vecht hij heel hard voor een mooie toekomst."

 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

 

Bron: ANP | Beeld: ANP